“Ο σύντροφός μου θέλει να φύγει ο γιος μου απ’το σπίτι για να συζήσουμε. Σκέφτομαι να στείλω το παιδί στο μπαμπά του”

Μία χωρισμένη μητέρα βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς ο νέος της σύντροφος αρνείται να μείνει μαζί της μέχρι να φύγει ο γιος της από το σπίτι. Η συγκεκριμένη μητέρα μοιράστηκε την ιστορία της, καθώς ελπίζει σε κάποια συμβουλή για το τι να κάνει, διότι δεν θέλει να χαθεί η σχέση της.

00:00 / 05:36

Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player
Αληθινές ιστορίες: Ακολουθεί η ιστορία της Ελένης

Πίστευα ότι μετά το διαζύγιό μου δεν θα ερωτευόμουν ποτέ ξανά αλλά να τελικά που τα κατάφερα και είμαι με έναν άντρα που λατρεύω και με λατρεύει. Εκτός από εξαιρετικός χαρακτήρας είναι και καταπληκτικός στο σεξ κάτι που μου είχε λείψει πάρα πολύ. Από την αρχή της σχέσης μας του γνώρισα το γιο μου που είναι 15 ετών και από εκείνη την ημέρα έρχεται στο σπίτι μας όποτε θέλει. Του έχω βγάλει μάλιστα και δικό του κλειδί γιατί δεν είναι ξένος να χτυπάει τα κουδούνια για να μπει. Ο γιος μου τον συμπαθεί πάρα πολύ κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι πραγματικά ό, τι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει. Έχει μία πολύ καλή δουλειά και μία μεγάλη περιουσία. Δεν μου λείπει τίποτα. Ο, τι θέλω μου το προσφέρει.

Πρόσφατα του πρότεινα αν θέλει να συζήσουμε. Είμαστε αρκετό καιρό μαζί, τα πάμε πολύ καλά, γιατί να μην κάνουμε το επόμενο βήμα; Ολόκληρο σπίτι έχω, που μένουμε μόνο εγώ και ο γιος μου. Αφού τα πάμε τόσο καλά, γιατί να μην έρθει να μείνει μαζί μας;

Η απάντησή του ήταν ότι θα έρθει μόνο αν φύγει ο γιος μου. Όπως μου είπε, θέλει να νιώθει άνετα, σαν στο σπίτι του και να κυκλοφορεί ακόμα και γυμνός άμα γουστάρει, οπότε δεν μπορεί να έχει και ένα παιδί μέσα στα πόδια του, ούτε μπορεί να έχει την έγνοια μη μας ακούσει ή μη μπει στο δωμάτιό μας όταν εμείς κάνουμε σεξ. Με λίγα λόγια έτσι και έρθει και είναι το παιδί στο σπίτι δεν θα νιώθει άνετα οπότε προτιμά να κάτσει στο δικό του.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να στείλω το παιδί μου να μείνει με τον πατέρα του. Η αλήθεια είναι πως θέλω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου και ονειρεύομαι να το κάνω πλάι στον άντρα αυτό που έχω στο πλευρό μου. Κατανοώ τις ενστάσεις και τις ανησυχίες του αν και τον βρίσκω κάπως υπερβολικό αλλά από την άλλη αυτή είναι η ευκαιρία μου και δεν σκοπεύω να τη χάσω μόνο και μόνο εξαιτίας του παιδιού μου. Και με το μπαμπά του μία χαρά θα είναι. Δεν θα του λείψει τίποτα και θα έρχεται όποτε θέλει να μας βλέπει. Δεν έχω το δικαίωμα να ξαναγίνω ευτυχισμένη; Γιατί να τον χάσω τώρα που τον βρήκα;

Ελένη

Related posts

Τι έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω που συγκλóνισε τους Χριστιανούς

Η ιστορία του άνδρα που διχάζει το διαδίκτυο: «Εγκατέλειψα την οικογένειά μου για την κολλητή του γιου μου, όταν νόσησα από καρκίνο…»

Μια μητέρα συγκινεί: «Γνωρίστε τη Λουίζα, την 4 μηνών κόρη μου με δύο χέρια, δύο πόδια, κι ένα έξτρα χρωμόσωμα»