Σπάσανε καρδιές στην Ξάνθη: Ανήμερα των γενεθλίων της η κηδεία της νεαρής Αϊσέ που παρασύρθηκε από όχημα αστυνομικού

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στη νεαρή Αϊσέ που έχασε τη ζωή της, μετά την παράσυρση από αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός, στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με το Mega, η κηδεία έγινε σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων της, τη μέρα που θα γινόταν 20 χρόνων και θα έσβηνε τα κεράκια στην τούρτα που είχαν ετοιμάσει φίλες της, χωρίς να της πουν το παραμικρό για να της κάνουν έκπληξη.

Αντί για γιορτή, όλοι ντύθηκαν στα μαύρα το μεσημέρι στην περιοχή του Παλαιού Ζυγού. Αντί για χαμόγελα δάκρυα από όλους εκείνους που τη γνώριζαν και τη ζούσαν καθημερινά.




Το μεσημέρι, στενοί συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας μαζεύτηκαν στο σπίτι που ζούσε. Η μητέρα της, που έμαθε πρώτη ότι η κόρη της χαροπάλευε μετά το τροχαίο, σε κατάσταση σοκ. Οι δικοί της άνθρωποι συντετριμμένοι. Οι γείτονες απαρηγόρητοι.

Για την οικογένεια της 19χρονης, ο πόνος αυτές τις ώρες είναι ανείπωτος. Όποια και αν είναι η κατάληξη της έρευνας, η πληγή που άνοιξε στην ψυχή τους δεν πρόκειται για ορισμένους να κλείσει ποτέ.

Ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα, με στόχους που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει. Ο θάνατος για την ίδια ήταν αναπάντεχος, πρόωρος και άδικος.




Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα