Έβαψε το μαλλί,έγινε Αγνώριστη: Το νέο λούκ της Κάτιας Ταραμπάνκο έχει ξετρελάνει όλες τις influencers

Κάτια Ταραμπάνκο: Το νεαρό μοντέλο συμμετείχε για πρώτη φορά σε ριάλιτι όταν μπήκε στο σπίτι του GNTM με την Βίκυ Καγιά παρουσιάστρια. Η Κάτια έγινε αμέσως γνωστή στο κοινό επειδή έσπερνε διχόνοια ανάμεσα στις συμπαίκτριές της και μάλιστα είχε δημιουργήσει τη δική της “κλίκα” με μερικές κοπέλες και δεν μιλούσαν στις υπόλοιπες, παρά σχολίαζαν συνεχώς για εκείνες εντός και εκτός set. Ωστόσο, η Κάτια Ταραμπανκό είναι πανέμορφη με πολύ εκφραστικό πρόσωπο και ότι και να κάνει με τα μαλλιά της το λατρεύουμε!

Κάτια Καραμπάνκο: Νεό hair look για το γνωστό μοντέλο

Άλλη μια δραστική αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία εμφανίστηκε σε χτεσινοβραδινή, κοσμική εκδήλωση με ολοκαίνουριο hairstyle. Το μοντέλο, που έγινε ευρύτερα γνωστό μέσω της συμμετοχής της στο GNTM 3, και στο οποίο στέφθηκε νικήτρια κατά το ήμισυ, μάς έχει συνηθίσει σε αρκετές αλλαγές στα μαλλιά της. Αν κάτι είναι σίγουρο για εκείνη είναι το γεγονός ότι δεν φοβάται να δοκιμάσει οποιοδήποτε κούρεμα, χτένισμα και χρώμα μαλλιών. Από σκούρο καστανό και μαύρο μέχρι ροζ και πορτοκαλί, δεν υπάρχει βαφή που να μην έχει τολμήσει, ενώ και τα χτενίσματα που επιλέγει μπορούν πολλές φορές να θεωρηθούν edgy.

Ωστόσο, στο Annual FashionTV World’s Excellence Gala που διοργάνωσε το FashionTV το βράδυ της Τρίτης, 20/09, το νεαρό μοντέλο έκανε για άλλη μια φορά την έκπληξη, αφού δεν είχε αλλάξει μόνο το χρώμα αλλά και το κούρεμα.

Πιο συγκεκριμένα, υιοθέτησε το pixie cut με το οποίο είχε στεφθεί νικήτρια στον τρίτο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων, σε μια platinum blonde απόχρωση που την έκανε να δείχνει κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος. Μάλιστα, σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τις αλλαγές στη ζωή της, εκείνη απάντησε ότι δεν άλλαξε μόνο τα μαλλιά της αλλά και όλα τα πράγματα στη ζωή της, αφήνοντας αιχμές για νέα ξεκινήματα που πρόκειται να έρθουν.

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»