4 χρόνια πριν την έκοψαν,φέτος παίρνει την εκδίκησή της: Έτοιμη για τελικό,Η παίκτρια με τα τατουάζ τα άλλαξε όλα και επέστρεψε στο GNTM

Ειρήνη Θεοδωράκη: Η νεαρή διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε στις auditions του GNTM 5 διεκδικώντας μία θέση στο σπίτι του reality μαζί με τα άλλα κορίτσια. Η Ειρήνη πέρασε στην επόμενη φάση αν και είχε πολλά τατουάζ και στο παρελθόν έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές τους κριτές να εξαπολύουν αρνητικά σχόλια για τις αισθητικές παρεμβάσεις, τα πολλά piercing και τη δερματοστιξία.

Ειρήνη Θεοδωράκη: Η αυτοπεποίθηση της νεαρής διαγωνιζόμενης στα ύψη

Το 2019 δίχασε την κριτική επιτροπή του GNTM εξαιτίας των τατουάζ της. Χθες, τέσσερα χρόνια μετά, η Ειρήνη Θεοδωράκη επέστρεψε με ακόμη περισσότερα. Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας είδαμε ανάμεσα στα μοντέλα ένα πρόσωπο γνώριμο. Η Ειρήνη Θεοδωράκη είχε εμφανιστεί ξανά στο GNTM πριν από τέσσερα χρόνια ενώ τότε, παρά το γεγονός ότι είχε προβληματίσει τους κριτές με τα τατουάζ της, είχε περάσει στην επόμενη φάση. Ωστόσο δεν είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι, κάτι που στοχεύει φέτος. Η 28χρονη σήμερα Ειρήνη μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ για το μεγάλο βήμα στο χώρο του μόντελινγκ ενώ η αυτοπεποίθηση της, δείχνει να είναι στα ύψη.

Related posts

“Όταν πας συνέχεια διακοπές με φίλες”: Η Κώστας Τσουρός αποκάλυψε την αλήθεια για το διαζύγιο Οικονομάκου-Μιχόπουλου

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε