Έτσι κατάφερε να μείνει «μισή» η Μαρία Κορινθίου: Η Ελληνίδα «Μόνικα Μπελούτσι» τα άλλαξε όλα και είναι πιο καλά από ποτέ

Στο περιοδικό «OK!», παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Κορινθίου, η οποία εξομολογήθηκε τις μεγάλες αλλαγές που έκανε στη ζωή της προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά, να βρει τον εαυτό της και να τον αγαπήσει.

Η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι μίλησε για τον διαλογισμό, τη διατροφή της, αλλά και τους ανθρώπους της ζωής της σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Τα μυστικά της διατροφής της

Όπως ανέφερε: «Αισθάνομαι ευλογημένη, Νίκο. Με όλες τις αποφάσεις που πήρα, ακόμη και με εκείνες που αποδείχτηκαν λανθασμένες. Γιατί ακόμη και τα λάθη τα βλέπω ως μαθήματα. Ίσως κάποιες φορές εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν έπρεπε. Άλλος άνθρωπος όμως είσαι στα 20, άλλος στα 40. Έχεις άλλες εμπειρίες. Ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχω αγκαλιάσει την ιδιοσυγκρασία του διαλογισμού, της ενέργειας, τη μέθοδο Θήτα. Άλλαξα τελείως. Είναι ένα υπέροχο μονοπάτι.

Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τα κιλά που είχα πάρει, είδα ουσιαστικά ό,τι τοξικό είχα μαγνητίσει τον προηγούμενο καιρό. Γύρισα και είπα “Μαρία, γιατί το έχεις κάνει αυτό στον εαυτό σου;”. Πνιγόμουν από την τοξικότητα, φαινόταν και στο βλέμμα μου – εξάλλου λένε ότι η ψυχή φαίνεται στα μάτια. Με ρωτάνε πώς έχουν μακρύνει έτσι τα μαλλιά μου, έχω γίνει Ραπουνζέλ! Τους λέω ότι είναι από το πολύ νερό και το ευ ζην».

«Όλα ξεκινάνε από τη σύνδεση της καρδιάς και του μυαλού. Η ψυχούλα μου τώρα είναι καλά. Υπέρτατη ενεργειακή δύναμη είναι ο Θεός, όπως τον ερμηνεύει ο καθένας. Τα πράγματα γύρω μας είναι πιο εύκολα από ό,τι νομίζουμε, αν υπάρχει αγάπη.

Δε χρειάζεται να κάνεις παρέα με όλους, αρκεί να υπάρχει τουλάχιστον σεβασμός. Δε θέλω κουτσομπολιά, να σχολιάζω αρνητικά τον απέναντί μου, δε μου αρέσει ούτε να το κάνω ούτε να το κάνουν. Θέλω πλέον υγιείς ανθρώπους γύρω μου, να αγκαλιαζόμαστε, να ανταλλάσσουμε τις ενέργειές μας. Ναι, έβγαλα πολλούς ανθρώπους από τη ζωή μου. Αυτό που ζητάω πλέον είναι να μαγνητίζω ανθρώπους που εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Και, πίστεψέ με, μου έρχονται».

Related posts

«Ξαναμπήκα στα παλιά μου παντελόνια»: Απολαυστική Αντιγόνη Κουλουκάκου – Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Άφησε το μικρόφωνο, έγινε μητέρα: Έτσι είναι σήμερα η 40χρονη Ιωάννα Κουταλίδου του Fame Story

Έγινε αυτό που ζητούσαν όλοι: Στην Eurovision 2024 η Έλενα Παπαρίζου, καμαρώνουν χιλιάδες Έλληνες φαν της