Επιτέλους ευχάριστα για τον Γιώργο Δασκαλάκη: «Του χρόνου τέτοια μέρα θα τραγουδήσει»

Ο τραγουδιστής ενημερώνει συχνά το διαδικτυακό κοινό του για την κατάσταση της υγείας του μαζί με τη σύντροφό του που είναι πάντα εκεί.

Τι έγραψε η αγαπημένη του

Με ανάρτησή της, μάλιστα, μέσα από το προσωπικό της λογαρισμό στο Facebook, η σύντροφος του τραγουδιστή έκανε γνωστό στους θαυμαστές του ότι τα αποτελέσματα των κρίσιμων εξετάσεων βγήκαν και όλα πήγαν καλά.

«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας. Με αυτήν την ανάρτηση θέλω να ενημερώσω όλους εσάς που νοιάζεστε για τον Τσαμπίκο μου και μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα. Είναι τόσα πολλά που μου είναι αδύνατον να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά. Οπότε θα τα πούμε εδώ! Λοιπόν…. Τα νέα είναι καλά. Ο Τσαμπίκος ανταποκρίθηκε στις χημειοθεραπείες και προχωράμε κανονικά για τις υπόλοιπες. Αυτό δεν έγινε μόνο με την ιατρική βοήθεια, αλλά και από τις δικές σας προσευχές και την θετική ενέργεια που του στέλνετε καθημερινά. Μην σταματάτε συνεχίστε το δικό σας έργο κι εμείς το δικό μας… Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Υ. Γ Μία υπόσχεση απ τον Τσαμπίκο. Του χρόνου τέτοια μέρα θα τραγουδήσει τόσο δυνατά για όλους εσάς που θα τρανταξει με την φωνή του όλο το σύμπαν. Τα φιλιά μας και τις ευχές μας σε όλους και ιδιαίτερα σ εσάς που πολεμάτε με το θηρίο που λέγεται καρκίνος. ΔΥΝΑΜΗ!!! Αγάπη, Πίστη, Ελπίδα».

Η ανάρτηση της συντρόφου του

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή