Ελισάβετ Μουτάφη: «Έχω το ελεύθερο από τη μητέρα των κοριτσιών του συζύγου μου» (video)

Μία από κοινού συνέντευξη έδωσε η Ελισάβετ Μουτάφη και ο σύζυγός της, Μάνος Νιφλής, οι οποίοι βρέθηκαν… Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το ζευγάρι παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή. Από τη μεριά της η ηθοποιός, μίλησε και για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τις κόρες του συζύγου της.

Μίλησαν για το co parentint χωρίς ταμπού

Ειδικότερα, η Ελισάβετ Μουτάφη σημείωσε: «Δεν μπορώ να μην το πω αυτό γιατί από τους γονείς ξεκινάει, και από μένα, η σχέση, αυτό που θα δημιουργηθεί στο κεφάλι των παιδιών και η εικόνα για έναν καινούργιο άνθρωπο που μπαίνει στη ζωή τους. Με τη Μαρία, τη μητέρα τον κοριτσιών, μιλάμε στο τηλέφωνο κανονικά, “θάβουμε” τον Μάνο και τέτοια! Πλάκα κάνω! Θέλω να πω όμως ότι μιλάμε, πίνουμε καφέ και έχουμε μια άψογη σχέση. Αυτό οφείλεται, ξεκινώντας, στη Μαρία και σε μένα και στον Μάνο. Άρα, αυτό περνάει και στα παιδιά».

«Εγώ έχω το ελεύθερο από τη Μαρία, να αντιμετωπίζω τα κορίτσια έτσι όπως νιώθω. Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να κάνω την καλή νεράιδα σε αυτά τα παιδιά για να τις πείσω για κάτι. Ήταν δυο παιδιά άνετα, άψογα και μάλιστα τώρα περνάνε μια ζόρικη ηλικία, γιατί είναι στην προεφηβεία τους. Οπότε, είμαι αληθινή, είμαι εκεί, είμαι αυτό που νιώθω στα παιδιά».

«Έχω πάρει το ΟΚ και από τον πατέρα τους, ο οποίος είναι λίγο πιο ενοχικός απέναντι στα κορίτσια του, αλλά έχω το ελεύθερο και από τη μητέρα τους. Μάλιστα, μια φίλη συνάδελφος, που είναι σε μια αντίστοιχη θέση, μου είπε “μιλάς με τη μαμά των κοριτσιών έτσι στο τηλέφωνο;” και της απάντησα “ναι”. Ήμασταν όμως και τυχεροί όλοι σε αυτήν τη σχέση, για να το λέμε και αυτό, γιατί παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου», συμπλήρωσε η Ελισάβετ Μουτάφη, μιλώντας στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Related posts

H «νέα» Δήμητρα Κατσαφάδου: Το πριν και το μετά στο σώμα της μετά την μεγάλη απώλεια κιλών

Νάιρα Αλεξοπούλου: «Δεν μου την πέφτουν οι άντρες, πιο εύκολα με φλερτάρουν γυναίκες»

«Δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανένας γκόμενος»: Η αποστομωτική απάντηση της Καινούργιου σε απρεπές σχόλιο