Έκπληκτη η Εύη Βατίδου: Πήγε λαϊκή για πρώτη φορά αλλά δεν ήξερε ότι έπρεπε να έχει μετρητά και όχι κάρτα

Η Εύη Βατίδου βρέθηκε σε λαϊκή αγορά για πρώτη φορά στη ζωή της και όπως φαίνεται έπεσε από τα σύννεφα που οι καταναλωτές εκεί πληρώνουν με…μετρητά και όχι με κάρτα!

Μιλώντας στον Alpha συμβούλευσε τον κόσμο να πηγαίνει στην λαϊκή

«Η πραγματικότητα είναι ότι έχει η λαϊκή τα καλύτερα φρούτα και στις καλύτερες τιμές» ανέφερε η Εύη Βατίδου ενώ σε συζήτηση που είχε με παραγωγό διερωτήθηκε αν το κάθε κομμάτι αβοκάντο κοστίζει 5,90 ή αν η τιμή αυτή είναι για ένα κιλό.

«Άρα παίρνω όσα θέλω από ένα και πάνω και είναι 5,90 το κιλό ε;» ρώτησε διευκρινιστικά τον παραγωγό με τα αβοκάντο.

«Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα. Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυριού είναι προφανές ότι οι τιμές είναι καλύτερες» είπε και στη συνέχεια πήγε να αγοράσει σπανάκι.

«Πάμε ένα κιλό σπανάκι. Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε και μετρητά. Δεν το ήξερα αυτό» είπε στη δημοσιογράφο, λέγοντας ότι πληρώνει μόνο με πιστωτικές και δεν γνώριζε ότι έπρεπε να έχει μαζί της χρήματα.

«Αν ερχόμουν να ψωνίσω πάλι δεν θα έπαιρνα πράγματα για το σπίτι εγώ» είπε μεταξύ άλλων ενώ απόρησε που στη λαϊκή πωλούν ρούχα, κοσμήματα και άλλα πράγματα καθώς όπως είπε γνώριζε ότι στη λαϊκή πωλούν μόνο λαχανικά και ζαρζαβατικά.

Απορία της προκάλεσε και η μυρωδιά με από τα ψητά που έψηνε πλανόδιος πωλητής, την οποία και εντόπισε απορώντας ποιος θα φάει σουβλάκι πρωί πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύη Βατίδου, πρόσφατα είχε προκαλέσει αίσθηση με δήλωσή της ότι δεν είχε ιδέα πως πωλούνται αθλητικά είδη στις λαϊκές αγορές.

Related posts

Επιτέλους κάποια τον έβαλε στη θέση του: Άφωνος ο Νίκος Πελετιέ με αυτό που είπε η Σωτηρία για τους άντρες

Πέντε μήνες μετά την κορούλα: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Αγγελόπουλος – Βαμβακούση και όλοι τους εύχονται

Extra σικάτη, από εκείνη πήρε το στυλ: Αυτή είναι η αριστοκράτισσα μαμά της Τσιμτσιλή και μοιάζουν εκπληκτικά