Βρισηίδα Ανδριώτου: H σχέση με τον Μαρτίκα, το τροχαίο, η φιλία με την Τούνη, τα καλλιστεία και το All Star Survivor

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το All Star Survivor, ξεκινάει και οι παίκτες είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς αποχώρησαν στις 3/1 από το αερόδρομιο της Αθήνας. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του περσινού κύκλου, έρχεται στο All Star για να κερδίσει και να παραμείνει μέχρι το τέλος, όπως δήλωσε. Η ίδια γνώρισε και τον έρωτα της ζωής της στο παιχνίδι, τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά για μια ακόμη φορά θα είναι αντίπαλοι ή όχι; Ποια είναι όμως η Βρισηίδα Ανδριώτου; Πάμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνη!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Όσα δεν ξέρετε για την διαγωνιζόμενη

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι 25 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ασχολείται επαγγελματικά με το modelling, ενώ διαχειρίζεται και την οικογενειακή επιχείρηση με τζάμια, στην γενέτειρα της. Διατηρεί τη δική της επιχείρηση με γυναικείες τσάντες “CAMVII” μαζί με τη φίλη της. Έχει τελειώσει βρεφονηπιοκόμος, για πολλά χρόνια είχε ως hobby τον χορό και την είχαμε δει ως διαγωνιζόμενη, στον πρώτο κύκλο του «Μy Style Rocks»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τον Σεπτέμβριο του 2020 διαγωνίστηκε στον διαγωνισμό ομορφιάς GS Hellas για την ανάδειξη της STAR GS Hellas, της Miss GS Hellas και της MISS GS Young.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η φιλία και η κόντρα με την Ιωάννα Τούνη

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ιωάννα Τούνη γνωρίστηκαν στον πρώτο κύκλο του «Μy Style Rocks» και ξεκίνησαν να κάνουν παρέα. Ήρθαν πολύ κοντά, θα λέγαμε πως ήταν κολλητές και περνούσαν πάρα πολύ χρόνο μαζί. Μάλιστα, έκαναν και διακοπές παρέα. Ως που ήρθε η ρήξη, έπαψαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις και οι φωτογραφίες που είχαν αναρτήσει στα social media και πόζαραν μαζί… εξαφανίστηκαν.

Λίγο μετά, όταν η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε για τον λόγο που διέκοψαν τη φιλία τους σε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους, απάντησε με πολύ δεικτικό τρόπο.

Θυμηθείτε παρακάτω την απάντησή της:

Με τη σειρά της, και η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε μια ανάρτηση – απάντηση στην πρώην κολλητή της φίλη, γράφοντας:

«Θα ήταν ότι πιο ανάξιο θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου αν έμπαινα στη διαδικασία να κοντραριστώ δημοσία με την χρόνια φίλη μου. Επειδή νιώθω όμως ότι αδικώ τον εαυτό μου χωρίς να υπερασπιστώ τη θέση μου, θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ξέρω ότι πολύ λίγοι θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την αλήθεια της μικρής Βρισηίδας, που οφείλει τα πάντα στη φίλη της, ακόμα και το ότι αναπνέει ίσως…

“Φταίω” και το παραδέχτηκα από τη πρώτη στιγμή στον κύκλο μας (γιατί θεωρούσα και θεωρώ ότι οι παρεξηγήσεις μεταξύ “κολλητών” δεν αφορούν τους χιλιάδες followers μας) όχι επειδή βρέθηκα στον ίδιο χώρο ακούσια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά γιατί δεν έφυγα την ίδια στιγμή αλλά μετά από κάποια ώρα. Το θέμα όμως είναι ότι ο λόγος για τον οποίο ένιωσα άσχημα τότε διαφέρει πολύ από τον λόγο που νιώθω πολύ πιο άσχημα σήμερα.

Ο λόγος που ζήτησα επανειλημμένα συγγνώμη και από την φίλη μου και από τους κοινούς μας γνωστούς τότε, ήταν γιατί θεώρησα (έστω και εκ των υστέρων) τεράστιο λάθος το ότι δεν έφυγα αμέσως μόλις κατάλαβα ότι ήταν το εν λόγο άτομο στον ίδιο χώρο αλλά επέλεξα να κάτσω με την παρέα που είχα πάει κάποια μέτρα πιο πέρα. Ο λόγος όμως που νιώθω πολύ πιο άσχημα σήμερα είναι γιατί μετά από έναν ολόκληρο μήνα, έπρεπε να το ξανά υποστώ όλο αυτό και μάλιστα δημόσια.

Ευχαριστώ πολύ για τα εκατοντάδες υποστηρικτικά μηνύματά σας. Τα υπόλοιπα ήταν απλά αναμενόμενα».

Οι δυο τους δεν μιλούν μέχρι και σήμερα, ενώ φυσικά δεν ακολουθούν και η μία την άλλη στα social media.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το τροχαίο ατύχημα και τα σημάδια στο σώμα της

Τον Σεπτέμβριο του 2018 το μοντέλο, επέβαινε στην νταλίκα που ανετράπη στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας. Η Βρισηίδα βρισκόταν στη νταλίκα γιατί το όχημα ανήκει στην μεταφορική εταιρεία της οικογένειάς της στην οποία εκείνη την περίοδο εργαζότανε και η ίδια.

Η νταλίκα που ήταν φορτωμένη με τζάμια πήρε κλίση και άρχισε να τουμπάρει. Το μοντέλο αλλά και ο οδηγός του οχήματος πετάχτηκαν έξω από το όχημα και σύρθηκαν στην άσφαλτο που είχε γεμίσει με σπασμένα τζάμια.

Ευτυχώς και οι δυο αντιλήφθηκαν ότι η νταλίκα που είχε ντεραπάρει σερνόταν ακόμα και απομακρύνθηκαν γρήγορα. Και οι δυο σώθηκαν από θαύμα!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο έρωτας με τον Σπύρο Μαρτίκα

Μετά την έντονη έλξη που ένιωσαν κατά τη διάρκεια, οι δυο παίκτες που βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor, πλέον είναι και επίσημα ζευγάρι.

Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης περνούν αρκετό χρόνο μαζί και παρά την χιλιομετρική απόσταση που έχουν μεταξύ τους, η Βρισηίδα Ανδριώτου φροντίζει να επισκέπτεται συχνά την Αθήνα για να είναι κοντά στον αγαπημένο της.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του