Εκεί θα μεγαλώσουν την κορούλα τους: Το διαμέρισμα Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου στο Παγκράτι είναι ένας urban παράδεισος

Το πρώτο τους παιδί καλοσώρισαν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, όπως αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μπάρκα.Μπορεί η γιαγιά πλέον, Φιλαρέτη Κομνηνού να υπολόγιζε πως η εγγονή της θα έρθει τον Δεκέμβριο, όμως τελικά αυτή έφτασε λίγο νωρίτερα σκορπώντας τη χαρά στην οικογένειά τους.

Κοριτσάκι, βάρους 2.900 γραμμαρίων! Να σας ζήσει!

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δάναη!» έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι λέγοντας: «Να τους ζήσει, υπέροχο ζευγάρι, υπέροχοι άνθρωποι και με φανταστική γιαγιά (σ.σ Φιλαρέτη Κομνηνού). Τη μία την ξέρουμε, φαντάζομαι για να είναι η μία έτσι θα είναι και η άλλη έτσι, αν κρίνουμε από τα παιδιά», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Το σπίτι του ζευγαριού στο Παγκράτι είναι ένας urban παράδεισος

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Παγκράτι, όπου διατηρούν ένα υπέροχο, cozy διαμέρισμα.

«Η Αθήνα δεν είναι ακριβώς πατρίδα αλλά την νοιώθω τόπο μου, δεν είναι οι ρίζες μου αλλά είναι σπίτι μου. Μένω στο Παγκράτι με το οποίο έχω συναισθηματική σύνδεση με το παρελθόν καθώς η γιαγιά μου από την πλευρά του πατέρα μου ήταν από εδώ, στο σπίτι της μένω, οπότε με ηρεμεί», έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Οι δύο ηθοποιοί είναι ιδιαίτερα ενεργοί και δημοφιλείς στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν φωτογραφίες από το σπίτι όπου μένουν μαζί με τον σκύλο τους, Rocky. Πλέον εκεί θα μένει και η νεογέννητη κόρη τους.

Το σαλόνι είναι αρκετά φωτεινό και στο κέντρο του βρίσκεται ένας ευρύχωρος γκρι καναπές. Οι πίνακες ζωγραφικής, μια μεγάλη βιβλιοθήκη και οι ρετρό πολυθρόνες συμπληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση του σπιτιού, την οποία έχουν επιμεληθεί οι δύο ηθοποιοί σύμφωνα με την αισθητική και το γούστο τους.

Το τζάκι κάνει ακόμη πιο ζεστή την ατμόσφαιρα και αποτελεί πόλο έλξης για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς στα προφίλ τους οι ηθοποιοί, ο χώρος τους είναι αρκετά μοντέρνος και ιδανικός για χαλάρωση.

Τα έντονα χρώματα δίνουν έναν πιο pop χαρακτήρα, με το μπλε, το μπεζ και το κίτρινο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο σπίτι. Τα φυτά εσωτερικού χώρου ταιριάζουν απόλυτα με τα υπόλοιπα στοιχεία και μας χαρίζουν έμπνευση σε θέματα deco.

Δείτε το σπίτι τους

Related posts

Περιζήτητος γαμπρός ο πρίγκιπας Νικόλαος: Αυτή η γυναίκα τον πολιορκεί όταν έμαθε για την περιουσία του

“O νυν δεν είναι πλούσιος” Στη φόρα η κρυφή ζωή της Τατιάνας Μπλάτνικ, βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη του Νικόλαου

Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και την έκανε έτσι, ότι θα με χτυπήσει»