Ελένη Καριολάκη: «Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα, ίσως δεν είχε να φάει» -Τι λένε οι γείτονες και ο άντρας της

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι πέθανε η Ελένη Καριολάκη, η οποία είχε γίνει γνωστή από την εκπομπή «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» αλλά και από άλλα τηλεπαιχνίδια.

Τα ερωτηματικά στην υπόθεση

Αυτό που προκαλεί περιέργεια είναι ότι ο άντρας της ήταν σε διπλανό δωμάτιο και δεν είχε καταλάβει ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή εδώ και 5 ημέρες.

Γείτονες της Ελένης Καριολάκη μίλησαν στην τηλεόραση του Alpha και είπα «Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα. Τώρα από τι ήταν δαγκωμένα, δεν ξέρω. Ίσως να μην είχε φάει. Της είχαν δαγκώσει τα χέρια; Δεν ξέρω» είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της Αγίας Παρασκευής.

Μάλιστα μέλη φιλοζωικού σωματείου που ειδοποιήθηκαν από την Πρόνοια το μεσημέρι της Τρίτης 21/11 μετέφεραν τα σκυλιά που ζούσαν στο σπίτι και ήταν ατάιστα για αρκετές ημέρες.

Τονίζεται ότι το τελευταίο διάστημα, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν ανησυχία για τις συνθήκες διαβίωσης της Ελένης Καριολάκη και του συζύγου της.

Εικόνες που ήρθαν μέσα από την κατοικία δείχνουν μια τραγική κατάσταση, με ρούχα και πράγματα παντού, μάλιστα το σπίτι φαίνεται να είναι υγειονομικά ακατάλληλο.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου στο «πώς δεν καταλάβατε ότι η γυναίκα σας είναι νεκρή τόσες μέρες» ο κ. Μανώλης απάντησε ότι «έφευγε πήγαινε για δουλείες» και πώς «δεν μπορούσα να μπω στο δωμάτιο είχε πράγματα», ενώ στη συνέχεια ο ίδιος είπε πώς «δεν υπήρχε κανείς να μας βοηθήσει. Μου λείπει η γυναίκα μου. Οι γείτονες μου δίνουν φαγητό και μία γυναίκα μου έδωσε λεφτά».

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα