«Είσαι όλη μου η καρδιά» – Συγκινεί η ανάρτηση της κόρης του Μπρους Γουίλις για τον πατέρα της

Ο Μπρους Γουίλις εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, δίνει τη δική του μάχη με την άνοια. Και τα μέλη της οικογένειάς του, αρκετά συχνά ενημερώνουν τον κόσμο που ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνον για την πορεία της υγείας του, αλλά και όσα συναισθήματα νιώθουν και οι ίδιοι για την κατάσταση που βιώνουν όλοι τους.

Η τρυφερή ανάρτηση

Αυτή τη φορά, η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, εκφράζοντας τα συναισθήματά της για τον πατέρα της.

«Γαμώτο, αυτές οι φωτογραφίες με αγγίζουν απόψε. Είσαι όλη μου η γα***ένη καρδιά και είμαι τόσο περήφανη που είμαι η Ταλούλα Μπελ Μπρους Γουίλις σου», έγραψε στην ανάρτηση που περιλαμβάνει μία σειρά από φωτογραφίες.

Σε αυτές βλέπουμε ένα στιγμιότυπο της Ταλούλα και του Μπρους Γουίλις να κάθονται μαζί σε μια καρέκλα και να χαμογελούν, καθώς και μια φωτογραφία τους, όπου εκείνη φορούσε ένα φούτερ που έγραφε, «Die Hard». Επίσης, ανέβασε ένα throwback στιγμιότυπο που απεικόνιζε τον πατέρα της να χαμογελάει στην σκηνή και μια εικόνα από το δίπλωμα οδήγησης, που έδειχνε ότι ένα από τα μεσαία ονόματά της είναι προς τιμήν του πατέρα της.

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”