Είναι αντίγραφο της μαμάς της: Διέρρευσαν νέες φωτό της μικρής Μαρίνας, σε πελάγη ευτυχίας η Μενεγάκη

Η Μαρίνα Παντζοπούλου μεγαλώνει και ολοένα μοιάζει στην κούκλα μαμά της.Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου σε έναν μήνα κλείνει τα 9 της χρόνια κι έχει γεμίζει χαρά και ευτυχία την οικογένεια!

Και μπορεί η παρουσιάστρια να μην μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της μικρής της κόρης, ωστόσο το κάνει ο αδερφός της, Άγγελος μιας που της έχει τεράστια αδυναμία. Κι αυτό που παρατηρούμε είναι πως όσο η Μαρίνα μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην Ελένη έχοντας βέβαια πάρει και πολλά από τα χαρακτηριστικά του μπαμπά της.

Δες τις πρόσφατες φωτογραφίες της

«Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Ήταν κάτι όμως το οποίο το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφο μου μέχρι να γίνει. Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Αν αρχίσω να σκέφτομαι στα χρόνια που με ξέρετε και με βλέπετε μέσα από την τηλεόραση, σε αποφάσεις δικές μου πόσοι μπήκαν να σχολιάσουν και γιατί το έκαναν…

Ο τρόπος που γίνεται, όμως, με έχει στεναχωρήσει τις στιγμές που συνέβαινε, με έχει προβληματίσει ότι “άραγε άλλα θέματα δεν υπάρχουν να ασχοληθεί κανείς παρά μόνο η δική μου προσωπική ή επαγγελματική ζωή” και έχω σκεφτεί σε άλλες φάσεις πως το ίδιο επαναλαμβάνεται από άλλες γυναίκες αλλά είναι πιο κουλ τα πράγματα», έχει πει η παρουσιάστρια.

Related posts

Καλά πήγε αυτό με τον Σοιλέδη: Το τατουάζ που είχε κάνει με το πρόσωπο της Αντωνά και ψάχνει να το σβήσει

Ντύνεται γαμπρός ο Γιάννης της Ελλάδας μας: Το κοστούμι-διαμάντι του Αντετοκούνμπο που κοστίζει μια περιουσία

“Αποχαιρετούμε τον εθνικό μας σταρ” Τέλος από την ελληνική τηλεόραση ο Νίκος Κοκλώνης