«Δεν θα μου υποδείξετε πως να κάνω την εκπομπή»: Έξω από τα ρούχα της η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα, τι συνέβη

Χαμός επικράτησε σήμερα Τρίτη 27/2 στο Super Κατερίνα όταν η Κατερίνα Καινούργιου συνδέθηκε ζωντανά με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ με σκοπό να συζητήσουν την απόφαση του να ζητήσει την αποχώρηση του βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη από την κοπή πίτας του συλλόγου Αρκάδων της Ηλιούπολης καθώς ψήφισε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Στον αέρα του ALPHA σχολίασαν την ανάρτηση που έκανε μετά το περιστατικό, ενώ από την αρχή της κουβέντας τους η παρουσιάστρια ήταν φανερά αντίθετη στις απόψεις του.

Για ποιο λόγο έγινε έξαλλη η Καινούργιου στο Super Κατερίνα

Οι τόνοι λίγο αργότερα ανέβηκαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον διέκοπτε συνεχώς – καθώς διαφωνούσε με τις απόψεις του – με αποτέλεσμα ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ να ξεσπάσει και να πει «Δεν αφήνετε ανθρώπους να σας μιλούν. Μην γίνεται άνθρωποι που οδηγείται τις υποθέσεις της επικαιρότητας μακριά από την επικαιρότητα. Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Καρυστιανού, όχι εμένα»

«Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω εκπομπή και αν έχουμε μιλήσει με την κυρία Καρυστιανού και πότε θα έρθει. Η αυριανή εκπομπή είναι αυτή. Και να σας πω και κάτι, τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό. όχι θα το κλείσω. Για να εκμεταλλεύεστε πάτερ τον πόνο των μαμάδων, και των πατεράδων και των οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους. όχι θα σας κλείσω. Αυτό κάνετε αυτή την στιγμή. Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο. Εκμεταλλεύεστε τα Τέμπη ως εύκολη λύση. Ντροπή σας. Ντροπή σας. Είπα να κλείσει παρακαλώ». του απάντησε έξαλλη και φωνάζοντας η παρουσιάστρια.

Αφού το βίντεο έκλεισε και η Κατερίνα Καινούργιου ηρέμησε, συζητήθηκε το περιστατικό με τους συνεργάτες της.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Τεράστια ανατροπή στον τελικό: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision

“Βγάλτε την νικήτρια, τέλος”: Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή του Μάλμε

“Μαθαίνουμε τα βασικά”: Ξετρελαμένη με τον 1 έτους γιο της η Ελένη Φουρέιρα, δείχνει τα.. κατορθώματά του