«Εγκυούλα, συγχαρητήρια»: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απαντά για πρώτη φορά στις φήμες εγκυμοσύνης με τον Μάστορα(video)

Γαρυφαλλιά Καληφώνη συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM στο STAR! Το μοντέλο μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς στην έναρξη του παιχνιδιού, όμως κατάφερε να συνάψει πολλές συνεργασίες στο χώρο του modeling, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει δημιουργήσει και τη δική τους εταιρεία.

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα, με τους δυο τους να έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικούν στο σπίτι του τραγουδιστή. Αν και έχουν επιβεβαιώσει δημόσια τη σχέση τους, οι δυο τους προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να την προστατεύουν από τη δημοσιότητα.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι πολύ ενεργή στα social media και σε καθημερινή βάση τροφοδοτεί τα προφίλ της τόσο στο Instagram όσο και στο Tik Tok. Σε ένα από τα τελευταία βίντεό της στο Tik Tok, λοιπόν, το μοντέλο έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους ισχυρίζονται πως είναι έγκυος.

@garifalia.kalifoni #❤️ #fyp #foryou #tiktok ♬ original sound – nadd🩹


Το όμορφο μοντέλο έχει υπάρξει ξανά στο παρελθόν σε αυτή τη θέση, καθώς κάθε φορά που η κοιλιά της πρήζεται για τον οποιονδήποτε λόγο και το παρατηρούν οι διαδικτυακοί φίλοι της, δέχεται σχόλια που αναφέρουν πως είναι έγκυος και της στέλνουν ευχές.

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο, λοιπόν, στο οποίο τρώει γαριδάκια, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε στα συγκεκριμένα σχόλια με τον καλύτερο τρόπο!

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»