“Μόνο αυτό μάθαμε”: Ραγίζει καρδιές ο παππούς του αστυνομικού που χαροπαλεύει μετά τα επεισόδια στου Ρέντη

Οι ώρες είναι αρκετά κρίσιμες και ο 31χρονος συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του μέσα από τη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας

Είναι πολύ κρίσιμα

Συνεχίζεται η αγωνία για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά από τη ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη. Οι ώρες είναι αρκετά κρίσιμες και ο 31χρονος συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του μέσα από τη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας. τιτάνια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Την ίδια ώρα, ο παππούς του αστυνομικού που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη, μιλώντας στο MEGA, είπε πως έχει σταματήσει η αιμορραγία. «Είμαι μονάχος, τα παιδιά είναι όλα κάτω, δεν ξέρω τίποτα. Απλώς ξέρω μόνο, με πήραν ότι σταμάτησε η αιμορραγία. Κατά τα άλλα είναι κρίσιμη η στιγμή, δεν ξέρω. Τώρα ο Θεός, ό,τι πει ο Θεός», δήλωσε ο παππούς.

«Είναι κρίσιμη η κρίσιμη, αυτό μας λένε. Είναι πολύ κρίσιμα τα πράγματα. Τώρα δε μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πάντως, το πρωί της Κυριακής συνελήφθη ο 18χρονος δράστης που έριξε στον αστυνομικό τη ναυτική φωτοβολίδα, τραυματίζοντάς τον σοβαρότατα στον μηρό.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα