Έγινε μπαμπάς, έβαλε κιλά και άφησε γένια: Έτσι είναι στα 38 του ο «Μήτσος» του Ευτυχισμένοι Μαζί, άλλαξε τελείως

Ο Κώστας Ιντζεγιάν, ή αλλιώς ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», δεν είναι πια το έφηβο αγόρι που πρωτογνωρίσαμε στη μικρή οθόνη.

Ο Μήτσος από την αγαπημένης σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Η σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου ξεκίνησε να παίζει στο Mega το 2007. Αγαπήθηκε πάρα πολύ και προβάλλεται σε επανάληψη μέχρι και σήμερα, με την τηλεθέασή της να εξακολουθεί να είναι στα ύψη. Πολλοί από τους ηθοποιούς που έπαιξαν στη σειρά ξεχώρισαν με έναν από αυτούς τον Μήτσο, τον κολλητό του Μάρκου.

Μπορεί ο ίδιος μετά το τέλος της σειρά να επέλεξε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο στην προσωπική του ζωή έχει μετρήσει αρκετά βήματα και έχει δημιουργήσει την δική του ευτυχισμένη οικογένεια. Έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι με την αγαπημένη του σύζυγο.
Ο Κώστας Ιντζεγιάν γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Φοίτησε στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και ταυτόχρονα σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή «Ίασμος». Πέρα από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», έχει συμμετάσχει επίσης στη σειρά «Εργαζόμενη Γυναίκα» και «Οδός Παραδείσου 7».

«Ο ρόλος του Μήτσου προέκυψε έπειτα από κάστινγκ. Κάπως τυχαία, δηλαδή. Όσο για τη συνεργασία, δεν έχω πολλές εμπειρίες μιας και αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά. Αλλά ελπίζω να είναι όλες οι επόμενες σαν κι αυτή. Από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη που μας βοηθάνε και μας συμβουλεύουν έως όλο το συνεργείο με το οποίο δουλεύουμε δημιουργικά και ευχάριστα», είχε δηλώσει τότε ο ίδιος για το «Ευτυχισμένοι Μαζί», μιλώντας στο περιοδικό «Αρμένικα».

Related posts

“Εγώ αλήθεια στεναχωρήθηκα όταν βγήκε η φήμη πως είμαι σε σχέση με την Τζόυς Ευείδη”

Ούτε πάνελ ούτε πολιτική: Αυτό είναι το τρίτο επάγγελμα της Μελέτη που δεν γνωρίζουν πολλοί

“Πρέπει να βγει αρσιβαρίστας” Η Μαντώ Γαστεράτου μας δείχνει τι γυμναστική κάνει κατά την εγκυμοσύνη