Μάλωσαν για μια μπλούζα: Αυτός είναι ο 18χρονος που σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του στη Νέα Σμύρνη

Για έναν τσακωμό για ρούχα, ένα ψαλίδι έγινε όπλο και ένας αδερφός έχασε τη ζωή του. Αυτό δεν είναι μια σκηνή από ταινία τρόμου, αλλά μια οικογενειακή τραγωδία που δυστυχώς συνέβη πραγματικά την Τρίτη βράδυ (26/12) στη Νέα Σμύρνη, προκαλώντας σοκ και ανατριχίλα.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν περίπου στις 19.30 το απόγευμα ενώ στο σπίτι της οδού Σταδίου στη Νέα Σμύρνη βρίσκονταν ο θύτης 18 ετών, το θύμα 16 ετών, η μητέρα των δύο αδερφών, η γιαγιά τους καθώς και η κοπέλα του δράστη.

Στη συνέχεια, τα δύο παιδιά, εξαιτίας των ρούχων, άρχισαν να διαφωνούν έντονα. Τόσο η μητέρα όσο και η γιαγιά τους προσπάθησαν να τους χωρίσουν, αλλά τα πράγματα ξέφυγαν και οι δύο νεαροί βρέθηκαν στο πάτωμα, δίνοντας μπουνιές και κλωτσιές.

Αυτός είναι ο 18χρονος

Ο καβγάς κλιμακώθηκε και τότε ο 18χρονος πήρε ένα ψαλίδι από την κρεβατοκάμαρα και άρχισε να κυνηγά τον μικρότερο αδερφό του, ο οποίος, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει, προσπάθησε να κρυφτεί στο σαλόνι κλείνοντας πίσω του τη διαχωριστική πόρτα. Τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο 18χρονος άνοιξε την πόρτα του σαλονιού, επιτέθηκε στον αδερφό του, και άρχισε να τον μαχαιρώνει με το ψαλίδι στο στήθος τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η αποκάλυψη της τραγωδίας έγινε λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ μετά από κλήση των γειτόνων που άκουσαν τον καβγά. Στο σπίτι μετέβησαν στελέχη της Άμεσης Δράσης εντοπίζοντας τον 16χρονο στο πάτωμα της κουζίνας μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Παράλληλα, στον χώρο της κρεβατοκάμαρας εντοπίστηκε και το ψαλίδι που έγινε η δολοφονία. Όπως προέκυψε από τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια μάλωναν καθώς και στο παρελθόν είχαν έντονους καβγάδες.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα