Εχασε το σπίτι του στην Κηφισιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε σε πλειστηριασμό για 355.000 ευρώ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει χάσει επίσης σε πλειστηριασμό ένα σπίτι στην Μήλο και τώρα πήρε σειρά το πολυτελές ακίνητό του στην Κηφισια.

Σημειώνεται ότι το ποσό για το οποίο είχε γίνει η κατάσχεση ανερχόταν σε €200.000.

Επίσης, ο πλειστηριασμός περιλάμβανε και μια αποθήκη υπογείου, επιφάνειας 8,60 τ.μ., η οποία κατακυρώθηκε επίσης ένα ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης, στα 3.001 ευρώ, καθώς και μια θέση στάθμευσης υπογείου, επιφάνειας 12,50 τ.μ., η οποία κατακυρώθηκε στα 20.231 ευρώ, πολύ υψηλότερα από την τιμή πρώτης προσφοράς στα 7.000 ευρώ.

Επομένως, το συνολικό ποσό κατακύρωσης διαμορφώθηκε σε 378.233 ευρώ, έναντι της τιμής πρώτης προσφοράς 365.000 ευρώ.

Ο σημερινός πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την doValue Greece, αφορούσε συγκεκριμένα μια διώροφη κατοικία, η οποία έχει αυτοτελή επιφάνεια 137,60 τ.μ. και προσαρτημένη επιφάνεια 23,30 τ.μ., ήτοι συνολική επιφάνεια 160,90 τ.μ. και ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο 119/1000.

Εχασε το σπίτι του στην Κηφισιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος- Βγήκε σε πλειστηριασμό για 355.000 ευρώ – εικόνα 2
Σάλος με όσα αποκάλυψε ο Μικρούτσικος για τη σχέση του με την Τρέμη – “Ντροπή να εκθέτεις έτσι μια γυναίκα”
Ανήκει στο ανατολικό συγκρότημα κατοικιών του οικοπέδου και έχει στο ισόγειο την είσοδο, το wc, κουζίνα, καθημερινό με χώρους καθιστικού και φαγητού και σκάλα ανόδου. Στον όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, εξώστες και σκάλα ανόδου στο δώμα. Στο δώμα εκτός από τον υπαίθριο χώρο ταράτσας υπάρχει η απόληξη του κλιμακοστασίου και χώρος αποθήκης της στέγης (σοφίτα). Στην μεζονέτα ανήκει η αποκλειστική χρήση ακαλύπτου (κήπου) 235 τ.μ..

Εχασε και το σπίτι στη Μήλο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που δημιούργησε μεγάλα χρέη λόγω ατυχών επαγγελματικών επιλογών λίγο πριν την οικονομική κρίση, έχει χάσει και το σπίτι του στη Μήλο.

Ακίνητο Ανδρέα Μικρούτσικου Μήλος
Το ακίνητο στη Μήλο είναι στη θέση Μαύρα Γκρεμνά του νησιού και περιλαμβάνει ένα αγροτεμάχιο επιφάνειας 370 τ.μ., συν μια κατοικία, η οποία αποτελείται από ισόγειο επιφάνειας 110,96 τ.μ., στο οποίο υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 17,1 τ.μ., πρώτο όροφο επιφάνειας 88,86 τ.μ. και υπόγειο 40,56 τ.μ..

Πρόκειται για μια οικοδομή, η οποία περιήλθε στην ιδιοκτησία του Ανδρέα Μικρούτσικου με συμβόλαιο του 1993.

Δείτε το σπίτι στη Μήλο

Related posts

Περήφανη νοικοκυρά η Σπυροπούλου – Τα γεύματα που ετοίμασε για τους άντρες της ζωής της

Ο έρωτας δεν κρύβεται: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου & Κίμων Κουρής σε σπάνια βραδινή έξοδο

Υποκλίνεται ολόκληρη η χώρα: Βάνα Μπάρμπα – Μιμή Ντενίση ποζάρουν χωρίς μακιγιάζ & εντυπωσιάζουν με την ομορφιά τους