Ασφάλεια, καλοί γείτονες, υψηλή αισθητική: Αυτό είναι το τρίπτυχο που ζητάει ο Παύλος Γλύξμπουργκ για το σπίτι που θέλει να αγοράσει στην Αθήνα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ θέλουν να αγοράσουν σπίτι στην Ελλάδα και μάλιστα στην Αθήνα!

Τι ζητούν

Πληθαίνουν οι προτάσεις στον Παύλο Γλύξμπουργκ για την αγορά ακινήτου στην Αθήνα. Στην οδό Θρασύλλου στην «σκιά» της Ακρόπολης, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μια από τις ακριβότερες περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά και στην καρδιά της Αθήνας κοντά στο σπίτι που αγόρασε ο αδερφός του Φίλιππος, στην Ηρώδου Αττικού, κοιτάζει για σπίτια ο Παύλος.

Ο 56χρονος και η Μαρί Σαντάλ επικεντρώνονται στην ασφάλεια, στους γείτονες και στην αισθητική για να αγοράσουν σπίτι. Οι τιμές των ακινήτων που είναι στο μικροσκόπιο βρίσκονται στα ύψη. Στην οδό Θρασύλου και στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου κοστίζει 15.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ενώ οι τιμές στην Ηρώδου Αττικού ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο.

Το νέο απόκτημα του αδερφού του

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Παύλου αναφέρουν πως ο ίδιος ενημερώνεται διαρκώς και έχει γνώση για όλες τις προτάσεις μεσιτικών γραφείων.

Το deal που έκλεισε ο αδερφός του Φίλιππος για ακίνητο στην Ηρώδου Αττικού έφτασε στα 18 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έδωσε ο δισεκατομμυριούχος πεθερός του, Τόμας Φλορ.

Οικονομικό θέμα δεν έχουν ούτε ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι μεσίτες που ευελπιστούν να μεσολαβήσουν για τη συμφωνία.

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”