Δεν θα πιστεύετε την ηλικία της: Αγέραστο μοντέλο από την Ιαπωνία αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Η Risa Hirako έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναρτά φωτογραφίες της και ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι 51 ετών. Η γυναίκα από την Ιαπωνία μοιάζει με 25χρονη, είναι μοντέλο και το σώμα και το δέρμα της είναι αψεγάδιαστα και μας εξηγεί πως γίνεται. Η εμφάνισή της είναι τόσο νεανική, που προκάλεσε σοκ στους ακολούθους της που δυσκολεύονται να πιστέψουν την αλήθεια και θέλουν να μάθουν τα μυστικά της.

Risa Hirako: Η βιολογική διατροφή που ακολουθεί

Η Risa εκθειάζει τα οφέλη της βιολογικής διατροφής και της άφθονης άσκησης, αφού, όπως υποστηρίζει, αυτά τα δύο τη βοηθούν να παραμείνει σε φόρμα και να δείχνει στα καλύτερά της.Ένα από τα αγαπημένα φαγητά που απολαμβάνει η Risa είναι ένα smoothie με γάλα αμυγδάλου, βούτυρο αμυγδάλου, μέλι και μπανάνα. Επιτρέπει, ωστόσο, στον εαυτό της την περιστασιακή απόλαυση, όπως μια ζεστή πουτίγκα σοκολάτας με παγωτό.Τις περισσότερες φορές απολαμβάνει μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, με πολλά πράσινα φυλλώδη λαχανικά, τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και υγιεινά λιπαρά, όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αβοκάντο.Όσον αφορά τον τρόπο ζωής, το μοντέλο -όπως μπορεί να δει κανείς στο Διαδίκτυο- απολαμβάνει μια υγιεινή και δραστήρια ζωή.

Risa Hirako: Άσκηση καθημερινά

Όταν δεν ταξιδεύει σε λαμπερές πόλεις όπως το Λος Άντζελες για φωτογραφίσεις και βίντεο, η Risa περπατάει, γυμνάζεται και απολαμβάνει τον χρόνο της στην παραλία.Σύμφωνα με το YouTube, βάζει ευλαβικά αντηλιακό και αποφεύγει κάθε υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Σε πολλά από τα στιγμιότυπά της που μοιράζεται στο Instagram, η 51χρονη φαίνεται επίσης να φοράει καπέλο προκειμένου να αποφύγει τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.Η Risa επιλέγει βιολογικά προϊόντα ομορφιάς για να φροντίζει το αψεγάδιαστο δέρμα της, συμπεριλαμβανομένων των βιολογικών καλλυντικών και των αλάτων μπάνιου. Η ίδια έχει γράψει στο Instagram πόσο σημαντικό είναι να κρατάμε το δέρμα μας ενυδατωμένο για 24 ώρες. «Και προσπαθήστε να τρώτε βιολογικά τρόφιμα και να χρησιμοποιείτε βιολογικά προϊόντα όσο το δυνατόν περισσότερο» συμβουλεύει.Αλλάζει, επίσης, συχνά το χτένισμα και το χρώμα των μαλλιών της, κάτι που τη διατηρεί νεανική, ενώ συχνά κόβει μια φράντζα για να δείχνει ακόμα νεότερη. Όσοι έχουν δει το προφίλ της Risa στο Διαδίκτυο έχουν σοκαριστεί από το πόσο νέα φαίνεται.

Risa Hirako: Μας αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς και νεότητας

Απολαύστε μια βιολογική διατροφή με άφθονα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, πολλές πρωτεΐνες και όχι πολλούς υδατάνθρακες.
Δώστε προτεραιότητα στα υγιεινά λιπαρά, όπως το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και το αβοκάντο.
Πίνετε πολύ νερό.
Πίνετε smoothies που αποτελούνται από φρούτα και βιολογικό μέλι με γάλα αμυγδάλου.
Εφαρμόστε με θρησκευτική ευλάβεια αντηλιακό και αποφύγετε κάθε υπερβολική έκθεση στον ήλιο.
Μείνετε δραστήριοι με ταξίδια, περπάτημα και κολύμπι.
Χρησιμοποιήστε βιολογικά προϊόντα ομορφιάς και άλατα μπάνιου.
Διατηρήστε το δέρμα σας ενυδατωμένο και τις 24 ώρες της ημέρας.
Κάντε συχνά αλλαγές στο χτένισμα και στο χρώμα των μαλλιών σας για να παραμείνετε νέοι και κόψτε μια φράντζα για νεανική εμφάνιση.

Risa Hirako: Δείτε φωτογραφίες της γυναίκας

Related posts

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Οι γιατροί έλεγαν ότι ο γιος μου θα βλέπει ελάχιστα μετά το ατύχημα, ταλαιπωρήθηκε πολύ»

Δώρα Χρυσικού: «Με αφόρισε η εκκλησία, φανατισμένοι με τραβούσαν από τα μαλλιά για να με ρίξουν στο ποτάμι»

Ξέσπασμα Νίκου Μουρατίδη: «Με τη Ρούλα Κορομηλά δεν άντεξα ούτε 2 μέρες. Μιλούσε συνέχεια για τον εαυτό της»