«Δεν γερνάει ποτέ»: Σάλος στο Διαδίκτυο με τον ξέφρενο χορό του Σάκη Ρουβά

Σάκης Ρουβάς: Ο δημοφιλής τραγουδιστής με την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, είναι πενήντα ετών και σε καλύτερη φυσική κατάσταση από ποτέ.

Σάκης Ρουβάς: Ο χορός στο TikTok

Τρελαίνει το TikTok ο ξέφρενος χορός του Σάκη Ρουβά, ο οποίος στην τελευταία στάση του «Ελεύθερος Tour» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό βρέθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου. Οι δύο καλλιτέχνες προανήγγειλαν τη χειμερινή τους συνεργασία σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο 50χρονος Σάκης Ρουβάς προκάλεσε έναν μικρό χαμό στο TikTok με τον χορό του στη σκηνή στο Τσίρειο Στάδιο. Πολλά είναι τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν αλλά και τα απολαυστικά σχόλια. Ο Ρουβάς στα 50 και εγώ στα 19 μου θέλω βοήθεια να σηκωθώ που τον καναπέ, έγραψε κάποιος.

«Μια χαρά είσαι Σάκη μου, πάνε μίλα της», σχολίασε κάποιος άλλος, ενώ ένα ακόμη σχόλιο παρατήρησε: «Δεν γερνάει ποτέ».

Σάκης Ρουβάς: Το αξέχαστο βαρύ ζεϊμπέκικο

Ένα βαρύ ζεϊμπέκικο είχε χορέψει πριν χρόνια ο Σάκης Ρουβάς, το οποίο έμεινε στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και άφησε τους πάντες άναυδους. Με την ευκαιρία δείτε και το ζεϊμπέκικο του πιο περιζήτητου εργένη. Εκτός από δημοφιλής και πετυχημένος τραγουδιστής, ο Σάκης Ρουβάς χάρισε στους θαυμαστές του σε κέντρο διασκέδασης που βρισκόταν ένα διαφορετικό θέαμα.

Σήκωσε τα χέρια του και ρίχτηκε στον χορό σα να μην υπάρχει αύριο με τα όργανα στην πίστα να παίζουν από πίσω και τους πάντες να χτυπάνε παλαμάκια.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις