Αφιερωμένο στην Παναγιά: Το νέο τραγούδι της Γλυκερίας είναι μια σύγχρονη προσευχή

Γλυκερία: Η αγαπημένη τραγουδίστρια της γενιάς της μας εξέπληξε με το νέο της τραγούδι που θυμίζει μια σύγχρονη προσευχή. Στο τέλος Σεπτεμβρίου θα τραγουηδήσει επίσημα για πρώτη φορά τη νέα κυκλοφορία της και η προπώληση έχει ξεκινήσει από τώρα!

Γλυκερία: Το τραγούδι-αφιέρωση στην Παναγιά

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Παναγία κυκλοφόρησε η Γλυκερία. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια συγκινεί με τη μελωδική της φωνή ερμηνεύοντας την «Κεχαριτωμένη», ένα τραγούδι ύμνο στην Παναγία, το «Κεχαριτωμένη», σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Αλέξανδρου Φωτεινού. Το τραγούδι κυκλοφορεί σήμερα, ανήμερα της γέννησης της Θεοτόκου.

Πρόκειται για ένα συγκινητικό τραγούδι, ερμηνευμένο από τη μοναδική φωνή της Γλυκερίας και το φωνητικό συνόλο «Chorus Vivendi», που αποδίδουν μια σύγχρονη προσευχή.

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στον ομώνυμο δεύτερο κύκλο της τριλογίας τραγουδιών και ορχηστρικών θεμάτων του Ανδρέα Κατσιγιάννη με τίτλο «Μεγάλες Ώρες». Η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρει:

Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα του Γενεσίου της Θεοτόκου, κυκλοφορεί ένα τραγούδι ύμνος στην Παναγία, το «Κεχαριτωμένη», σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Αλέξανδρου Φωτεινού.

Ένα συγκινητικό τραγούδι, μια σύγχρονη προσευχή προς την Μητέρα του Φωτός, την μητέρα όλων μας, την Παναγία.

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στον ομώνυμο δεύτερο κύκλο της τριλογίας τραγουδιών και ορχηστρικών θεμάτων του Ανδρέα Κατσιγιάννη με τίτλο «Μεγάλες Ώρες».

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης

Στίχοι: Αλέξανδρος Φωτεινός

Στο ολοκληρωμένο άλμπουμ «Κεχαριτωμένη» που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, τραγουδά και ο Δημήτρης Μπάσης, ενώ συμμετέχουν η Ελεάννα Βαρελά και το φωνητικό σύνολο «Chorus Viventi».

H πρώτη του παρουσίαση θα γίνει στο Ηρώδειο στις 29 Σεπτεμβρίου.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»