Δεν είχαν καταλάβει ότι τους τραβάει η κάμερα: Στη φόρα τα καυτά φιλιά Βανδή-Μπισμπίκη στο J2US

Βανδή-Μπισμπίκης: Το ζευγάρι δεν δίνει δεκάρα για τα σχόλια του κόσμου και δηλώνει full in love. Η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαίδη, ποδοσφαιριστή και πατέρα των παιδιών της, είναι ζευγάρι στη ζωή με τον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη και δηλώνει τρελά ερωτευμένη και τυχερή που τον βρήκε.

Βανδή-Μπισμπίκης: Τα καυτά φιλιά στα παρασκήνια του παιχνιδιού

Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Η σχέση της τραγουδίστριας και του ηθοποιού και σκηνοθέτη μετράει πάνω από έναν χρόνο. Οι δυο τους, ενώ στην αρχή φρόντισαν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβονται. Δεν λείπουν, μάλιστα, και οι δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις. Πρόσφατα, η Δέσποινα Βανδή μίλησε με ιδιαίτερα λόγια για τον σύντροφό της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο τηλεοπτικός φακός τους έκανε «τσακωτούς» κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στο J2US. Το ζευγάρι δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία της κάμερας και είναι ιδιαίτερα διαχυτικό, όπως αποκαλύπτουν και τα στιγμιότυπα.

Related posts

Κατέρρευσε η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που πήρε τέτοιες διαστάσεις το διαζύγιο»

Διέρρευσε 23 χρόνια μετά το θάνατό του: Η τελευταία επιθυμία του Ντίνου Ηλιόπουλου, ήταν αυτές οι 9 λέξεις

Το minimal σπίτι των Τανιμανίδη – Μπόμπα είναι το όνειρο κάθε ζευγαριού: Κεραμική κουζίνα, δωμάτιο ντουλάπα και ξεχωριστός χώρος για τις μικρές