Χτίζει κορμί Ο Άδωνις Γεωργιάδης: Γυμνάζεται με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης και γίνεται viral στο TikTok

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο πολιτικός και παρουσιαστής εμφανίζεται συχνά στους δέκτες μας για να μιλήσει σε ενημερωτικές και ειδησεογραφικές εκπομπές για ζητήματα που αφορούν τη χώρα μας, Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτός από πολύ δραστήριος πολιτικός είναι και ένας πολύ δραστήριος άντρας που όπως φαίνεται αφιερώνει χρόνο στην σωματική του άσκηση καθημερινά.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η γυμναστική του στο TikTok

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως αφιερώνει μεγάλο χρόνο στις αθλητικές τυ δραστηριότητες. Πέραν του τένις για το οποίο ο υπουργός έχει δηλώσει φανατικός θαυμαστής και φροντίζει μάλιστα να ενημερώνει τους γνωστούς του στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης για τις επιδόσεις του, μαθαίνουμε πως ασχολείται και με την γρήγορη απώλεια βάρους και την ενδυνάμωση των μυών.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο TikTok, ο υπουργός Ανάπτυξης εμφανίζεται με γνωστή personal trainer να γυμνάζεται με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης που βοηθά στη γρήγορη απώλεια κιλών και ενδυνάμωση των μυών. Η ηλεκτρόλυση είναι ένας παθητικός τρόπος άσκησης που επιτρέπει να αυξηθεί ο μυϊκός τόνος και βελτιώνει τα προβλήματα αστάθειας. Επιπλέον, αυξάνει τον όγκο, τη δύναμη αλλά και την αντοχή. Κι όπως επισημαίνουν γνώστες του αντικειμένου, είναι μια σκληρή προπόνηση. Ο υπουργός εμφανίζεται άνετος παρά τη σκληρή προπόνηση και μάλιστα μασάει τσίχλα. Τα βίντεο από την γυμναστική του με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης αναρτήθηκαν στο tik tok από την προσωπική γυμνάστρια του υπουργού.

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή