Χρήστος Δάντης: «Έχουμε 33 χρόνια διαφορά με την Ασημίνα, με τρόμαξε που ένιωσα έλξη, δεν ήξερε καν ποιος είμαι»

Για τη γνωριμία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη μεταξύ τους ηλικιακή διαφορά μίλησε ο Χρήστος Δάντης στην εκπομπή «Έλεος».

Για τη σύντροφό του

«Είναι ώριμη για την ηλικία της κι είναι 23 ετών. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56 στα 57. Εγώ νιώθω έφηβος έτσι κι αλλιώς. Είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάνε, πέφτουν και σηκώνονται. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια», ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

«Δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ο καθένας συνήθως σχολιάζει ό,τι δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος. Εγώ είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ναι μεν στην αρχή αυτό με τρόμαξε εμένα γιατί ένιωσα έλξη για ένα νεότερο άτομο. Αυτό το πράγμα δεν το ελέγχεις. Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις», σημείωσε ο Χρήστος Δάντης.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του τραγουδιστή, προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και σε αυτό, μιλάει για τη γνωριμία με τη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Έχω δει να κράζουν ανθρώπους με πραγματική μόρφωση στα μούτρα τους. Να τους κράζουν ανίδεοι άνθρωποι και να τους κρίνουν κιόλας, λέγοντάς τους πως δεν έχουν καμία μόρφωση. Όλα αυτά τα πράγματα μου δημιούργησαν μια δυσφορία», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης και συνέχισε:

«Με την Ασημίνα γνωριστήκαμε στα social. Ανέβασε ένα story που τραγουδούσα, πιάσαμε την κουβέντα από εκεί. Στην αρχή η Ασημίνα δεν ήξερε καν ποιος είμαι. Ανέβασε λοιπόν το βίντεο και εγώ της έπιασα την κουβέντα».

Related posts

Θεά του στιλ: Η Μάγδα Τσέγκου με μίνι φούστα έκανε όλο το Ελληνικό να θαμάζει τα καλλίγραμμα πόδια της

«Κόλαφος» ο Γιαννακόπουλος για Maestro: «Με έπιασε εμετός – Όλοι ξέρουμε πώς έγινε ηθοποιός!»

Του έπεσαν τα μαλλιά του Γρηγόρη: Ο παίκτης που σάρωσε τα πάντα με 100.000 ευρώ και η τραγική ειρωνεία