Δάκρuσαν οι αστυνομικοί: Μπούκαραν στο σπίτι & βρήκαν 4 παιδıά νεκpά μαζί με τη μαμά, ξεκλnρίστηκε η οικογένεια

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στο Meaux, την πόλη που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του Παρισιού.

Δάκρuσαν οι αστυνομικοί:

Μέσα σε διαμέρισμα εντοπίστηκαν πέντε πτώματα, ενώ οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για ανθρωποκτονία. Τα θύματα, που εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας, αναφέρεται ότι είναι μία γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά της. Ο πατέρας της οικογένειας αναζητείται.

Ο εισαγγελέας του Meaux, Ζαν – Μπαπτίστ Μπλαντιέ, δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η αστυνομία αναζητά τον πατέρα της οικογένειας, 33 ετών, ο οποίος «διαφεύγει». Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου των πέντε θυμάτων.

Οι έρευνες έχουν ανατεθεί στο τμήμα ποινικών ερευνών των Βερσαλλιών

Οι πρόσφατες υποθέσεις παιδοκτονίας

Πρόσφατα, η Γαλλία βίωσε δύο τριπλές υποθέσεις παιδοκτονίας από πατέρες στην περιοχή του Παρισιού.

Στα τέλη Νοεμβρίου, ένας 41χρονος άνδρας προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα για να ομολογήσει ότι δολοφόνησε τα τρία του κορίτσια, ηλικίας από 4 έως 11 ετών στο Alfortville (Val-de-Marne), επικαλούμενος και τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλειά τους.

Τον Οκτώβριο, ένας αστυνομικός σκότωσε τις τρεις κόρες του, πριν αυτοκτονήσει στο σπίτι του στο Vemars, στο Val-d’Oise.

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό