“Άλλοι παντρεύονται & άλλοι..”: “Βροχή” τα σχόλια στη φωτο της Σολωμού την ώρα που παντρευόταν ο πρώην Μουζουράκης

Μαρία Σολωμού: Η ίδια και ο Πάνος Μουζουράκης έχουν υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν όμως δεν έφτασαν ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας.

Μαρία Σολωμού: Διακοπές στην Θεσσαλονίκη

Την στιγμή του γάμου η Μαρία Σολωμού βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη και έκανε μια χιουμοριστική εξομολόγηση. Το γεγονός και μόνο πως η Μαρία Σολωμού υπήρξε ζευγάρι με τον Πάνο Μουζουράκη ήταν αρκετό για τους φανς να έχουν απορία για το που βρίσκεται και τι κάνει την ώρα του γάμου ενώ δεν δίστασαν να σχολιάσουν την δημοσίευσή της στο Instagram

Η Μαρία Σολωμού, βρέθηκε τις ημέρες αυτές στη Θεσσαλονίκη παρέα με καλούς φίλους, διασκέδασε στη συμπρωτεύουσα , έκανε τα παράπονά της για την εναλλαγή του καιρού, τη βροχή μέσα στο καλοκαίρι και παραδέχτηκε πως με αυτόν τον καιρό και με το φαγητό που απόλαυσε στη Θεσσαλονίκη, με δυσκολία θα βάλει μαγιό το καλοκαίρι.

η Σολωμού δέχτηκε και επικά σχόλια για τον γάμο του πρώην της, με χαρακτηριστικότερο το σχόλιο:«Άλλοι παντρεύονται και άλλοι ξανανοιώνουν»!

Πάνος Μουζουράκης: Τι δήλωνε παλιά για τον γάμο

«Δε ξέρω τι πραγματικά παίζει με το θέμα του γάμου και του παιδιού. Είναι ένα θέμα που όσο πλησιάζεις στο θάνατο ξεκινάς και το σκέφτεσαι αλλά εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές πάνω σε αυτά τα πράγματα. Έχω σκεφτεί να παντρευτείς εσύ, να παντρευτείτε όλοι να με αφήσετε στην ησυχία μου, να διαιωνίσετε το DNA σας και να με αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες» είχε πει ο γνωστός καλλιτέχνης στην κάμερα του Πρωινού.

Μαρία Σολωμού: Η ανάρτησή της και τα σχόλια

Related posts

Έγινε γνωστό πριν από λίγο: “Έσκασαν” τα δυσάρεστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη, ραγδαίες εξελίξεις

Μακριά μανίκια, κλειστό από παντού: Η Κατερίνα Λιόλου με μια απροσδόκητη εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει

Είναι 53, δείχνει κοριτσάκι: 20 χρόνια μετά το Fame Story η Μάρω Λύτρα εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της