Δάκρυσε ο Θεός πάνω από το Λασίθι: Αβάσταχτος ο πόνος στην κηδεία του 16χρονου που σκοτώθηκε σε αγροτικό δυστύχημα

16χρονος Γιάννης: Ο μαθητής της Α λυκείου βρήκε τραγικό θάνατο και κανένας συντοπίτης του δεν μπορεί να πιστέψει τον πρόωρο χαμό του.

16χρονος Γιάννης: Θρήνος σε όλη την Κρήτη

Οι κάτοικοι στον Κρούστα Λασιθίου έχουν βυθιστεί στην θλίψη μέτα από τον θάνατο του 16χρονου Γιάννη Χαβάκη. Το νεαρό παιδί βρήκε τραγικό θάνατο σε αγροτικό δυστύχημα, το μεσημέρι της Κυριάκης και σήμερα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο.

Ο άτυχος Γιάννης βρισκόταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο και πραγματοποιούσαν αγροτικές εργασίες. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αγόρι εγκλωβίστηκε σε παλιά σκαφτική.
Μόλις συνέβη το περιστατικό ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν το παιδί.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου αιμορραγώντας, φέρεται να μην είχε τις αισθήσεις του και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των γιατρών του νοσοκομείου δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος είχε μεταβεί στο χωράφι για αγροτικές δουλειές με τον παππού του. Σε κάποια στιγμή, ωστόσο, ο παππούς απομακρύνθηκε από το σημείο για να πιει νερό και τότε το αγόρι πλησίασε τη φρέζα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

Σήμερα το απόγευμα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Κρούστα στις 16.00.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Διευθύντρια του Επαγγελματικού Λυκείου Αγίου Νικολάου Χαρά Αθανασοπούλου, αποχαιρετά τον άτυχο Γιάννη, που ήταν μαθητής της Α’ Λυκείου.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»