Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος δεν θέλει να δει ακόμα τον Κώστα Βουτσά στις ταινίες, τον στενοχωρεί»

Ο έρωτας δεν κοιτάζει ηλικία και η Αλίκη Κατσαβού όπως λέει για τον αγαπημένο της Κώστα, ήταν το άλλο της μισό κι ας μην ζει πια.

Για τον Βουτσά

Η ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Βουτσά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και αρχικά, αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικίας που είχαν: «Είναι χημεία. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να εκλογικεύουν τα πάντα. Υπήρχε στην αρχή, μία δυσκολία εκ μέρους μου, λόγω της διαφοράς ηλικίας, η οποία όμως κάμφθηκε. Ήταν 40 χρόνια διαφορά».

«Σκεφτόμουν ότι εκείνος έχει ήδη 3 κόρες, είναι σε άλλο στάδιο ζωής κι εγώ θα πρέπει να παραιτηθώ τελείως από την ιδέα και την ελπίδα για ένα παιδί. Όμως, αποδείχθηκε το αντίθετο», συμπλήρωσε.

Όσο για το πώς προέκυψε η ιδέα της μητρότητας, εξήγησε: «Ήμασταν σε μια παραλία κι απέναντί μου ήταν μια μανούλα που θήλαζε το μωρό της. Κάπως την κοίταξα φαίνεται, ο Κώστας το είδε αυτό εκείνη την ώρα και μου λέει “εσύ πρέπει να γίνεις μητέρα”. Ήμασταν 6 μήνες σε σχέση, έμεινα κάγκελο».

Για τον γιο της

«Τι σχέση έχει η ηλικία, όταν ο άλλος είναι το άλλο σου μισό; Σε νιώθει σαν να είσαι κύτταρο από το κορμί του;», προσθέτει.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να μπει σε μια νέα σχέση, δήλωσε: «Δεν είναι εύκολο, γιατί έχω ένα μικρό παιδί. Πρώτον, θα πρέπει να διαλέξω πολύ καλά ποιος θα σταθεί δίπλα μου και δίπλα σε ένα μικρό παιδί. Και δεύτερον, ο χρόνος που χρειάζεται να αφιερωθεί σε ένα μικρό παιδί. Θα νιώσει παραμελημένος ο υποψήφιος σύντροφος».

«Ο Φοίβος δεν θέλει να δει ακόμα τον Κώστα στις ταινίες. Τον στενοχωρεί να τον βλέπει», είπε κλείνοντας.

Related posts

Μπρούνο Τσερέλα: Η καριέρα στο μπάσκετ, η υπηκοότητα στα 15 του και η φλογερή σχέση με την Οικονομάκου μετά το διαζύγιο

Μπούκλες και σμιλεμένο κορμί: Ο Άγγελος Λάτσιος μοιάζει με τον Θεό Άρη, όλες θέλουν τη Μενεγάκη πεθερά

Τζένη Καζάκου: “Λόγω οικογένειας θα μου ανοίξουν πέντε πόρτες αλλά αν δεν κάνω αυτό;”