Τον πρόδωσε το στίγμα του κινητού: Το στοιχείο που καίει τον 32χρονο ύποπτο για τον φόνο της Αναστάζια

Νέο στοιχείο βγήκε στο φως για τον φερόμενο ως δράστη, για το έγκλημα στην Κω που έχει συνταράξει το πανελλήνιο και όχι μόνο.

Το νέο στοιχείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, το σήμα του κινητού του 32χρονου ενεργοποίησε τη μοναδική κεραία που βρισκόταν κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της Αναστάζια.

Η εν λόγω περιοχή είναι μία περιοχή που δεν έχει πολλά σπίτια τόσο κοντά, συνεπώς οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας δεν έχουν αρκετές κεραίες στο σημείο.

Δολοφονία Αναστάζια: Το σήμα του κινητού του “έκαψε” τον 32χρονο

Η δολοφονία της Αναστάζια έγινε εκτός σπιτιού του 32χρονου
Ο 32χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και δεν έχει μεταφερθεί μέχρι στιγμής στις φυλακές, καθώς οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα του DNA, τα οποία θα ρίξουν φως στην υπόθεση και ενδεχομένως να οδηγήσουν στην αλλαγή της κατηγορίας σε βάρος του 32χρονου.

Εντός της ημέρας αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία συλλέχθηκαν από τη σορό της 27χρονης Αναστάζια. Οι Αρχές εκτιμούν ότι το άτομο που δολοφόνησε την Αναστάζια είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ωστόσο τα αποτελέσματα αυτά είναι κρίσιμα για την υπόθεση και αναμένονται να συνδέσουν όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Ο χώρος του φονικού

Για τις Αρχές πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η δολοφονία της Αναστάζια δεν έλαβε χώρα στο σπίτι του 32χρονου, αλλά εκτός σπιτιού, σε εξωτερικό χώρο. Στο συμπέρασμα αυτό έχουν οδηγήσει στοιχεία που αντλήθηκαν από το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης και του 32χρονου.

Η περιοχή με τα σπίτια και το ξενοδοχείο που έμενε η Αναστάζια κοντά στο σημειο που βρέθηκε η σορός της 27χρονης

Να σημειωθεί πως δέκα ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης ο 32χρονος κρατά το στόμα του κλειστό και αρνείται κάθε εμπλοκή με την δολοφονία της Ανστάζια.

Στην κατάθεση του ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν υπήρξε ερωτική επαφή με την 27χρονη όταν εκείνη πήγε στο σπίτι του.

“Δεν συνευρέθηκα ποτέ σεξουαλικά με την 27χρονη. Ήρθε στο σπίτι μου γιατί ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Εκεί ήταν και ο Πακιστανός συγκάτοικος μου. Έκατσε για λίγη ώρα και μετά από λίγο την πήγα με το μηχανάκι μου 100-200 μέτρα μακριά από μια ταβέρνα στο Μαρμάρι. Εκεί την περίμενε ο σύντροφος της”, δήλωσε ο 32χρονος.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα