Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είμαι 54 ετών. Αν θέλει κάποιος να κάνει παιδιά, καλύτερα να είναι σε μικρότερη ηλικία»

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη συμμετοχή της στη «Λάμψη» και τη συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο αλλά και για το κεφάλαιο της μητρότητας.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

«Όταν έπαιξα στη Λάμψη ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί τότε. Είχα μόλις βγει από τη σχολή, έπαιζα σε ένα σίριαλ που έκανε 70% τηλεθέαση και έβγαλα εξαιρετικά χρήματα. Το κλίμα στη Λάμψη ήταν πάρα πολύ κάλο. Τουλάχιστον αυτό που βίωσα εγώ. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν λίγο μπαμπάς. Ήταν αυστηρός, άλλα κυρίως με τον εαυτό του. Πολλές φορές όμως μας επιβράβευε».

«Θα ήθελα να κάνω πράγματα στην τηλεόραση που να μην είναι κοντά στην εμφάνιση μου. Δηλαδή να μην παίζω την όμορφη, την πλούσια. Πέρυσι είχα υποδυθεί μία χαροκαμένη μάνα και το ευχαριστήθηκα πολύ. Ήταν δύσκολος ρόλος άλλα μου άρεσε που τσαλακώθηκα τόσο πολύ… Είμαι 54 ετών.

Θεωρώ ότι αν κάποιος αποφασίσει να κάνει παιδιά ή να υιοθετήσει, καλύτερα να είναι σε μικρότερη ηλικία. Θα ήθελα να παρουσιάσω κάποια εκπομπή.

Πιστεύω ότι θα τα κατάφερνα. Τηλεοπτικά θα ήθελα να κάνω κάτι κοντά σε έμενα. Ένα γυναικείο μαγκαζίνο η ένα μουσικό παιχνίδι για παράδειγμα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Related posts

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Εγώ δεν έχω χωρίσει ποτέ και με έχουν χωρίσει 48 φορές»

“Για να μπορούν να φάνε και οι μικρές” Η Χριστίνα Μπόμπα δίνει συνταγή για υγιεινό τσιζκέικ χωρίς ζάχαρη

Με αθλητικό στυλ και την κοιλιά στο στόμα: Η Σπυροπούλου εμφανίστηκε ετοιμόγεννη και μοιάζει με 20 ετών