Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Ελλάδα με τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, έγινε παράδειγμα προς μίμηση»

Για τις υποθέσεις των γυναικτονίων, που γίνονται ολοένα και περισσότερες σε καθημερινή βάση, στην χώρα μας, σχολίασε στον ANT1, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, τόνισε πως πρέπει με κάποιο έμεσο τρόπο να ενθαρρύνουμε όλες τις γυναίκες που δέχονται βία από τον σύντροφο τους να την καταγγέλλουν και οι Αρχές θα πρέπει να είναι πιο αυστηρές στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Έπειτα ο Υπουργός Ανάπτυξης, επεσήμανε ότι το 2022 και έως σήμερα έχουνε ρεκόρ επενδύσεων στη χώρα μας, αναφερόμενος μάλιστα και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, προσθέτοντας μάλιστα πως ο δείκτης της ανεργίας είναι στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 15 ετών.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση από άλλες χώρες

Για την εξοικονλομηση ενέργειας όταν ρωτήθηκε και τι θα συμβεί, απάντησε πως είναι δεδομένο πως αν η Ρωσία διακόψει συνολικά την παροχή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη, όλα τα κράτη θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Σε αυτήν την περίπτωση και η Ελλάδα θα χρειαστεί να λάβει κάποια μέτρα αλλά σίγουρα είμαστε και θα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τις χώρες της βόρειας Ευρώπης.

Στο ερώτημα αν θα υπάρξουν και νέα μέτρα στήριξης για την κοινωνία, είπε ότι όσο η οικονομία μας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με ρυθμούς υψηλότερους από αυτούς που είχαν υπολογιστεί, τόσο θα δημιουργείται πρόσθετος δημοσιονομικός χώρος ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για να υπάρξουν νέα μέτρα ενίσχυσης. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα τις επιδοτήσεις για το ρεύμα «οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες σε όλη την Ευρώπη».

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πρωθυπουργός είναι παράδειγμα προς μίμηση

Σχετικά με τον πληθωρισμό, είπε ότι στο τέλος του χρόνου η Ελλάδα θα έχει πληθωρισμό περίπου στον μέσο ευρωπαϊκό όρο και εξήγησε γιατί στο πρώτο εξάμηνο του 2022 ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είναι μεγαλύτερος από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η Ελλάδα, «με τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, έγινε από παράδειγμα προς αποφυγή, παράδειγμα προς μίμηση».

Related posts

Σάλος με σχολείο των Τρικάλων: Μαθητές δεν γύρισαν το κεφάλι τους στους επισήμους στην παρέλαση

Χίος: Ύψωσαν στο νησί τη μεγαλύτερη Ελληνική σημαία προκαλώντας δέος και συγκίνηση

«Λύνει» τη σιωπή του ο πρώην πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο γιος μου έκλαιγε, εκείνη ήταν στον κόσμο της»