Άφησε την υποκριτική κι έγινε δάσκαλος: Τον Παυρινό από το Παρά Πέντε ούτε η Ντάλια δεν θα τον αναγνώριζε

Ο κακός του Παρά Πέντε Άρης Παυρινός είχε ξεχωρίσει με την απόδοση του ρόλου του. Σήμερα δεν ασχολείται πια με την υποκριτική και έχει αλλάξει ριζικά η ζωή και η καθημερινότητά του. Ο Δημήτρης Πετρόπουλος όπως είναι το πραγματικό του όνομα ασχολείται με τον εκπαιδευτικό κλάδο και είναι πολύ ευτυχής.

Τι κάνει σήμερα ο Δημήτρης Πετρόπουλος

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» του OPEN. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός ως «Άρης Παυρινός» από τη σειρά «Παρά Πέντε» μίλησε για τη ζωή του. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην απρόσμενη μεγάλη επιτυχία με το σίριαλ Παρά Πέντε, την ενασχόληση του με την εκπαίδευση και την σημασία του restart στη ζωή του.

«Από το 1999 είμαι στην εκπαίδευση και άρχισε να μου αρέσει αυτή η σχέση με τα παιδιά μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας η οποία είναι ανεκτίμητη. Η επιτυχία που είχε το Παρά Πέντε, επειδή συνέπεσε και με ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων που ήμουν στο Εθνικό θέατρο, ήταν το χρυσό πακέτο για να υποστώ – με τη θέληση μου βέβαια – μια βίαιη αλλαγή στη ζωή μου. Γιατί η αλλαγή ήταν βίαιη».

H καριέρα του δασκάλου

«Ήμουν ήδη εκπαιδευτικός στα βουνά της Ηπείρου και την δεύτερη χρονιά του Παρά Πέντε ερχόμουν εδώ κάθε Παρασκευή για να κάνω γύρισμα και να γυρίσω να κάνω μάθημα την Δευτέρα».

«Εκεί που νομίζω ότι γίνεται restart εκ βαθέων είναι όταν πρέπει να αποχωρηστείς κάτι. Αυτό γίνεται στους θανάτους και στα τελειώματα των ερωτικών σχέσεων. Τα πένθη τα βιώνουμε πολύ βαριά και ανίατα, δεν τα υπερβαίνουμε αλλά μαθαίνουμε να τα αντέχουμε» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Πετρόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ίνας Ταράντου στο OPEN. «Όταν κάνω restart είμαι εγώ λιγότερος, ο εαυτός λιγοστεύει και κάτι μου λείπει»

Related posts

“Να σας πω εγώ τι δεν συνέβη” Η πρώτη δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου μετά το ατύχημα που τον οδήγησε νοσοκομείο

Τεράστια βιβλιοθήκη και κορνίζες του Φρέντυ: Το εντυπωσιακό σπίτι της Ναταλία Γερμανού που θυμίζει βιβλιοθήκη

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Το ξέφρενο πάρτι για την επέτειό τους! Η τούρτα, το φιλί και το λευκό φόρεμα