Άφησε μουστάκι, είναι σχεδόν δυο μέτρα: Ο γιος του Γιώργου Σουξέ μεγάλωσε και είναι φωτοτυπία του μπαμπά του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Σουξές έγινε πολύ γνωστός στο κοινό με τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες και δεν ήταν λίγες οι φορές που συγκίνησε με την ερμηνεία του το τηλεοπτικό κοινό. Ειδικά στις σκηνές με τη μητέρα του οι χρήστες του Διαδικτύου τον χειροκρότησαν και πραγματικά λύγισαν με τα συναισθήματα που τους προκάλεσε.

Γιώργος Σουξές: Οι μεγάλες του επιτυχίες

Ο Γιώργος Σουξές, ο αγαπημένος ενωμοτάρχης της σειράς «Άγριες Μέλισσες», πρωταγωνιστεί φέτος στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που έχει κερδίσει το κοινό.Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 50 τηλεοπτικές δουλειές, ενώ στον κινηματογράφο έχει παίξει σε 25 περίπου παραγωγές. Εξίσου πολλές και επιτυχημένες είναι και οι συνεργασίες του στο θέατρο.

Γιώργος Σουξές: Όταν μίλησε για τον γιο του

Με τα πιο γλυκά λόγια είχε μιλήσει για τον γιο του. «Ήμουν παντρεμένος με την πολυβραβευμένη σκηνογράφο – ενδυματολόγο, Αννα Μαχαιριανάκη, με την οποία έχουμε έναν γιο, τον Κωνσταντίνο. Η σχέση μου με την πρώην σύζυγο μου είναι εξαιρετική. Ο Κωνσταντίνος είναι 24 ετών, σπουδάζει Διοίκηση Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και ασχολείται από πολύ μικρός με την ιστιοπλοΐα, το τζούντο και τώρα τελευταία με την τοξοβολία. Με αναγκάζει να βγάζω τα παπούτσια μου όταν μπαίνω στο σπίτι του και είναι αυστηρός κριτής σε ό,τι κάνω στο επάγγελμα μου», είχε αναφέρει στο παρελθόν για το γιο του ο Γιώργος Σουξές μιλώντας στο περιοδικό, «Τηλέραμα» και τον Γρηγόρη Μελά.

Γιώργος Σουξές: Οι αναρτήσεις για τον Κωνσταντίνο

Ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, αλλά και από την καθημερινότητά του.  Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε αυτή τη φορά μια ιδιαίτερη φωτογραφία με τον κούκλο γιο του.

Ο 27χρονος γιος του έφυγε για φαντάρος και ο ηθοποιός του ευχήθηκε καλή θητεία με μια τρυφερή ανάρτηση.«Να κι ο γιος μου πεζοναύτης στις ειδικές Δυνάμεις. Πολύ τρέξιμο για αυτόν τον μπερέ. Μπράβο Κωνσταντίνε μου, συγχαρητήρια. Είμαι πολύ υπερήφανος για εσένα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Γιώργος Σουξές. Ενώ, στο παρελθόν, του είχε ευχηθεί για τα γενέθλιά του με μια εξίσου όμορφη φωτογραφία στα social media.

Related posts

“Με την αγάπη μου”: “Λιώνει” για τον σύντροφό του ο Παντελής Τουτουντζής, παντρεύονται το καλοκαίρι στα Μάταλα

Σοκάρει η Ελένη Κοκκίδου: “Με έπιαναν σε σημεία που απαγορεύεται, ντρεπόμουν”

«Αυτά είναι τα δικά μου ψυχοσωματικά»: Η Έλενα Ασημακοπούλου δείχνει τις μελανιές στο σώμα της & συγκινεί