Γιώργος Σουξές: Η ιστορία του επιθέτου, η κόντρα με τους γονείς και η διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του

Γιώργος Σουξές: Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο της υποκριτικής. Αν και στο παρελθόν τον βλέπαμε σε μικρότερους ρόλους, ο ρόλος που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό ήταν αυτός στο τηλεοπτικό σίριαλ “Άγριες Μέλισσες” που υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία ένα καλό και έντιμο όργανο της τάξης. Ο Γιώργος Σουξές είναι πάντα γελαστός, γλυκός και ζεστός άνθρωπος που δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι και οι συνάδελφοί του μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και συνεργάτη.

Γιώργος Σουξές: Η ιστορία του ονόματός του

Λέω δύο ιστορίες για το επίθετό μου. Στις γυναίκες αρέσει η ψεύτικη ότι υπήρχε ένας Ισπανός πειρατής και έφτασε στη Μάνη και αγάπησε μια Ελληνίδα και λεγόταν “Θαξές” και την παντρεύτηκε και έγινε Σουξές. Η αληθινή είναι πιο δύσκολη ιστορία.

Ο παππούς μου ήταν οικονομικός μετανάστης αλλά από χωριό σε χωριό και του έλεγαν συνέχεια ‘Ξ ξ ξ για να τον διώχνουν. Δυστυχώς είναι αλήθεια. Του βγήκε το “Ξιες”, “Ξουξιές” και μετά το έκανε “Σουξές”».

Γιώργος Σουξές: Η σχέση με τους γονείς του

Οι γονείς μου με είδαν να παίζω σε διάφορα άλλα σίριαλ, αλλά ποτέ δεν μού το συζητούσαν. Στην πραγματικότητα δεν το δέχτηκαν ποτέ. Αν είχαν γίνει οι “Μέλισσες” νωρίτερα, μπορεί και εκείνη να είχε καταλάβει ότι το παιδί μου ήθελε να κάνει αυτό και τα κατάφερε. Έφυγε με το “Γιώργο έβγαλαν μια προκήρυξη στη ΔΕΗ, θες να πας;», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Γιώργος Σουξές: Πως γνωρίστηκε με την νέα του σύντροφο;

«Παντρεύομαι! Είναι Ελληνο-Γερμανίδα. Αυτή μου είπε πως θέλει να είμαστε μαζί. Σοκαρίστηκα και εγώ. Δεν ήξερε πως είμαι ηθοποιός. Είναι χημικός στα πετρέλαια. Ταξιδεύει πολύ στο εξωτερικό. Όταν γνωριστήκαμε έμενε Κωνσταντινούπολη. Εκεί ήταν η έδρα της. Τώρα θα γίνει η Αθήνα. Παντρευόμαστε στις 27 Αυγούστου. Θα είναι στο Ναύπλιο ο γάμος. Στην αρχή δεν ήθελε γάμο. Ούτε εγώ σκεφτόμουν να ξαναπαντρευτώ.»!

Και αποκάλυψε: «Γνώρισα μια γυναίκα τελείως διαφορετική από όποια είχα γνωρίσει μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ ερωτευμένος με την Νικόλ. Συνειδητοποίησα ότι αυτήν θα έπρεπε να έχω από την αρχή στη ζωή μου. H Νικόλ είχε ξαναπαντρευτεί. Έχει ένα παιδί στην ηλικία του γιου μου. Αγόρι 25 χρονών. Ο γιος μου είναι 25 χρονών. Ο γιος μου έμαθε από τα sites ότι θα παντρευτώ. Δεν έχει γνωρίσει ακόμη τη Νικόλ.»!

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Σουξές: «Με τη Νικόλ έχουμε 20 χρόνια διαφορά ηλικίας. Της είπα, “βρε αγάπη μου γλυκιά εμένα με βλέπεις, δεν είμαι όμορφος, εσύ είσαι κούκλα, δεν έχω πολλά λεφτά, ηθοποιός είμαι και ούτε και νέος είμαι”. Και μου απάντησε: “Εγώ εσένα θέλω”. Τι να πώς εγώ τώρα; Ε, έλιωσα»!

Γιώργος Σουξές: Μιλάει για τον μονάκριβο γιο του

«Ήμουν παντρεμένος με την πολυβραβευμένη σκηνογράφο – ενδυματολόγο, Αννα Μαχαιριανάκη, με την οποία έχουμε έναν γιο, τον Κωνσταντίνο. Η σχέση μου με την πρώην σύζυγο μου είναι εξαιρετική. Ο Κωνσταντίνος είναι 24 ετών, σπουδάζει Διοίκηση Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και ασχολείται από πολύ μικρός με την ιστιοπλοΐα, το τζούντο και τώρα τελευταία με την τοξοβολία. Με αναγκάζει να βγάζω τα παπούτσια μου όταν μπαίνω στο σπίτι του και είναι αυστηρός κριτής σε ό,τι κάνω στο επάγγελμα μου», τόνισε ο Γιώργος Σουξές.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του