29 χρόνια μετά: Η Γαρμπή ερμηνεύει με τον γιο της το τραγούδι που είπε όταν χώρισε με τον Σχοινά

Η Καίτη Γαρμπή έκανε ένα ντουέτο με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά, με αφορμή την κοινή τους εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί.

Το πιο γλυκό ντουέτο

Μητέρα και γιος τραγούδησαν μαζί το κομμάτι «Ζήσαμε», που όπως έχει δηλώσει η τραγουδίστρια, έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνη.Η Καίτη Γαρμπή μάλιστα, φρόντισε να μοιραστεί το ντουέτο τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Καθώς η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media κι ειδικότερα, στο Instagram, δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, έτσι ώστε να ενημερώσει και το κοινό της για τις εμφανίσεις τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τραγουδίστρια δέχτηκε πάρα πολλά θετικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, αφού είναι μια από τις αγαπημένες του κοινού.

Για την κοινή τους πορεία:

Για την πορεία του στο τραγούδι, αλλά και για τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς στην εκπομπή Ελένη και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

Ο Διονύσης Σχοινάς έπαιξε μπιλιάρδο με τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, για την εκπομπή «Ελένη», και εξομολογήθηκε για πολλά. Πολλά όπως η γνωριμία του με την Καίτη Γαρμπή:

«Την πρώτη φορά που είδα την Καίτη δεν μου άρεσε. Όταν την είδα στη Eurovision, έπαθα πλάκα με το θράσος της να φορέσει αυτό το φόρεμα. Μετά την είδα στο Ποσειδώνιο και με το που μπήκε μέσα, ρωτάω τον Λιβιεράτο: αυτή είναι η Γαρμπή; Μου λέει, ναι, και λέω εγώ, αυτήν θα την παντρευτώ»!

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, λοιπόν, ο Διονύσης είχε πει:

«Την εποχή που γυρίσαμε το βίντεο κλιπ του «Ζήσαμε» δεν ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν μαζί, ήμασταν χώρια. Ήμασταν μαζί πριν, χωρίσαμε, και μετά ξαναγίναμε με την Καίτη ζευγάρι».

Απολαύστε την Καίτη Γαρμπή με τον γιο της:

Related posts

“Της το πήρε πίσω”: Η Ναταλία Γερμανού στο πλευρό της Αθηνάς , ξεμπρόστιασε τον Φίλιππο Μιχόπουλο

“Όλα ήταν για το φαίνεσθαι”: Ράκος η Οικονομάκου μετά τον χωρισμό από τον επιχειρηματία σύζυγό της

Βασίλης Μπισμπίκης: «Είμαι ευτυχισμένος με την Δέσποινα, παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη»