Μαρινέλλα για Χαρούλα Αλεξίου: «Σταμάτησε μία σπουδαία τραγουδίστρια αλλά γεννήθηκε μία σπουδαία ηθοποιός»

Φέτος τα Χριστούγεννα, η αγαπημένη Μαρινέλλα, θα εμφανίζεται στο Christmas Theater με τον Θανάση Πολυκανδριώτη, αναφέρθηκε σε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε σχετικά για τις νέες τραγουδίστριες, τη συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενώ θυμήθηκε και το δικό της πέρασμα από την τηλεόραση στο σήριαλ «Ύστερα ήρθαν οι Mέλισσες» πριν από 22 χρόνια στην ΕΡΤ.

Μαρινέλλα: Το σχόλιο για την τηλεοπτική σειρά που πήρε μέρος

Για την τηλεοπτική σειρά που είχε πάρει μέρος, πριν 20 χρόνια δήλωσε: «Ήταν για 8 μήνες και μαρτύρησα, με την καλή έννοια. Σηκωνόμουν 6 το πρωί, έπρεπε να ήμουν στο γύρισμα στις 7:30 και γύριζα σπίτι πάλι στις 7:30. Ήταν ωραίο αυτό το πράγμα; Δεν είμαι ηθοποιός για να πω ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Κι όμως, καθόμουν εκεί φαντάρος, γιατί αν δεν είσαι φαντάρος στη δουλειά σου, δεν κάνεις τίποτε»

Μαρινέλλα: Η Χαρούλα Αλεξίου είναι μια σπουδαία καλλιτέχνης

Για την συμμετοχή της  Χαρούλας Αλεξίου φέτος στη δραματική σειρά του Mega αναφέρθηκε«Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω κανένα επεισόδιο αλλά θα τα δω μαζεμένα. Έχω μάθει και είμαι πολύ χαρούμενη για τη Χαρούλα, είναι σπουδαία» σημείωσε η Μαρινέλλα, ενώ συμπλήρωσε: «Θα πω ότι σταμάτησε μία σπουδαία τραγουδίστρια να τραγουδάει αλλά νομίζω ότι γεννήθηκε μία σπουδαία ηθοποιός».

Μαρινέλλα: Το παράπονο της για τις νέες τραγουδίστριες

«Μακάρι και το χαίρομαι πάρα πολύ. Περιμένω πια να βγει μία τραγουδίστρια να πει το «Άνοιξε Πέτρα», δεν την έχει πει καμία» ανέφερε τέλος η Μαρινέλλα για τις νέες τραγουδίστριες που κάνουν επανεκτελέσεις δικών της κομματιών.

Related posts

Τα… σφύριξαν και στον Μιχόπουλο, κυκλοφόρησαν παντού οι φώτο: Στο τσακίρ κέφι η Οικονομάκου, μετά το διαζύγιο

Απολαυστικός ο Δημήτρης Λάλος: «Πολλοί όταν με βλέπουν στον δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός»

Άφησε μουστάκι, έγινε ίδιος με εκείνον: Αγνώριστος ο Χρήστος Μάστορας ως “Καζαντζίδης” στα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του