Πιέστε ΑΥΤΟ το σημείο του Ποδιού πριν Ξαπλώσετε το Βράδυ και δείτε τι θα Συμβεί την Επόμενη Μέρα!

Η παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική, όπως ο βελονισμός και η πιεσοθεραπεία, έχουν ενσωματωθεί στην ιατρική της Δύσης, καθώς προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα στη βελτίωση της υγείας. Αν και ο βελονισμός δεν είναι μεγάλης αποδοχής, πολλά και παρόμοια αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν και χωρίς βελόνες.

Η Κινέζικη ιατρική έχει τη βάση της στα “σημεία πίεσης”, που συσχετίζονται με κανάλια στο σώμα μας. Αυτά τα κανάλια, γνωστά ως μεσημβρινοί, είναι τα ίδια σημεία ενέργειας που χρησιμοποιούνται και στον βελονισμό. Η θεωρία έγκειται στο ότι πιέζοντας συγκεκριμένα σημεία, βελτιώνεται η ροή του αίματος, που αυξάνει το οξυγόνο που μεταφέρεται, με σκοπό την εξυγίανση και θεραπεία.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε οδηγίες για μασάζ πιεσοθεραπείας, που είναι γνωστό με το όνομα San Yin Jiao (SP6), το οποίο ανακουφίζει το έντονο στρες και προωθεί καλής ποιότητας ύπνο. Επιπλέον, η πιεσοθεραπεία σε αυτά τα σημεία βοηθάει με τις ακόλουθες παθήσεις και διαταραχές:  εντερικές διαταραχές, πέψη, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και πόνοι περιόδου, δυσλειτουργία του ουροποιητικού και προβλήματα των κάτω άκρων. Με τη διέγερση αυτού του σημείου αποδίδεται και ο καθαρισμός των νεφρών και της σπλήνας.

Το σημείο San Yin Jiao δεν πρέπει να διεγείρεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς μπορεί να επιφέρει τοκετό. Ωστόσο μπορεί να επιφέρει ανακούφιση στον πόνο κατά τον τοκετό, και βοηθάει γυναίκες που έχουν προβλήματα με γονιμότητα.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να βρείτε το ακριβές σημείο και πως να εξασκήσετε την πιεσοθεραπεία. Επαναλάβετε αυτή τη μεθοδική τεχνική για 5 λεπτά σε κάθε πόδι, για να απαλλαγείτε από την αϋπνία και το άγχος. Μοιραστείτε αυτό το χρήσιμο άρθρο με τους φίλους σας στο Facebook!

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας