Αποκτήστε το Τέλειο Σώμα μόνο με Μία Πετσέτα! Δείτε ΠΩΣ…

Αυτή την απλή και αποτελεσματική μέθοδο βελτίωσης της φιγούρας, την ανέπτυξε ο Ιάπωνας γιατρός Fukutsudzi. Η άσκηση θα βοηθήσει τη απώλεια του περιττού λίπους στη κοιλιά και θα επαναφέρει τη σπονδυλική στήλη στη σωστή της θέση. Το σώμα θα αρχίζει σταδιακά να αλλάζει και η μέση θα γίνει πιο λεπτή.

Η άσκηση περιλαμβάνει:

  1. Τυλίξτε σε σφιχτό ρολό μια πετσέτα ή ένα ύφασμα. Πρέπει να είναι τουλάχιστον 40 εκ. μήκος και ύψος περίπου 10 εκατοστά. Για να κρατήσει το σχήμα του, μπορείτε να το σφίξετε με ένα σχοινάκι.
  2. Καθίστε σε μια σκληρή ίσια επιφάνεια, όπως σε στρώμα fitness ή σε ένα πάγκο και τοποθετήστε το ρολό.
  3. Ξαπλώστε πάνω στο ρολό, ώστε να τοποθετηθεί κάθετα κάτω από τη μέση σας – ακριβώς κάτω από τον αφαλό. Είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή της άσκησης.
  4. Ελαφρώς ανοίξτε τα πόδια σας. Τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών πρέπει να δείχνουν το ένα προς το άλλο και οι φτέρνες να βρίσκονται σε απόσταση 25 εκατοστών.
  5. Τεντώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας, και γυρίστε τις παλάμες προς τα κάτω και ενώστε τα μικρά δάχτυλα. Να έχετε υπόψιν, ώστε τα μεγάλα δάχτυλα στα πόδια σας και τα μικρά δάχτυλα στα χέρια να ακουμπάνε μεταξύ τους.
  6. Παραμείνετε σε αυτή τη στάση τουλάχιστον 5 λεπτά.
  7. Πρέπει να κάνετε την άσκηση πολύ προσεκτικά, χωρίς απότομες κινήσεις.

Δοκιμάσαμε και εμείς την άσκηση αυτή για εσάς. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι το να κρατήσουμε αυτή τη στάση για 5 λεπτά είναι δύσκολο. Μπορείτε να ξεκινήσετε αρχικά με ένα λεπτό, και σταδιακά κάθε μέρα να αυξάνετε το χρόνο. Τα αποτελέσματα της άσκησης θα φανούν περίπου μετά από ένα μήνα. Δοκιμάστε το και δείτε το σώμα σας να βελτιώνεται.

Μοιραστείτε αυτή την άσκηση με τους φίλους σας στο Facebook!

Credit: adme.ru

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας