Αυτό το Φυσικό Αφέψημα θα Σας Απαλλάξει από τους Έντονους Πόνους Ημικρανίας σε Μόλις Μερικά Λεπτά!

Οι πονοκέφαλοι είναι από τους πιο ενοχλητικούς, επίμονους σωματικούς πόνους που βιώνουμε. Η ένταση του πόνου, η ευαισθησία στο φως και άλλα προβλήματα όρασης που το συνοδεύουν είναι δύσκολα να τα αντιμετωπίσουμε. Όποιος έχει υποφέρει από χρόνιες ημικρανίες ή έντονους πονοκεφάλους ξέρει, ότι θα έκανε τα πάντα για να σταματήσει ή να ελαττώσει τον πόνο. 

Συνήθως ψάχνουμε ανακούφιση σε αναλγητικά φάρμακα και ασπιρίνη, αλλά πολλές φορές δεν προσφέρουν απαλλαγή από τον πόνο. Κάποια άτομα έχουν ευαισθησία σε αυτού του είδους φάρμακα και δεν μπορούν να τα πάρουν με ασφάλεια. Μία εναλλακτική μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση του πονοκεφάλου είναι ένα φυσικό αφέψημα με λεμόνι και αλάτι. Μόλις το πιείτε, ο πονοκέφαλος θα ξεκινήσει να μετριάζεται και εξαφανίζεται σε μερικά λεπτά.

Να πως θα φτιάξετε το ευεργετικό αφέψημα: Σε ένα ποτήρι με νερό, στύψτε όσο περισσότερο χυμό μπορείτε από ένα λεμόνι, χωρίς τα κουκούτσια. Προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων και ανακατέψτε καλά. Πιείτε το όλο, και σύντομα ο πονοκέφαλος θα αρχίσει να υποχωρεί.

Αυτό το αφέψημα περιέχει μερικά από τα πιο ευεργετικά συστατικά που μας προσφέρει η φύση. Το νερό είναι το βασικό συστατικό που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να παραμένει ενυδατωμένος και όταν δεν πίνουμε αρκετό νερό, μας στέλνει κάποιο σήμα. Ένα από αυτά τα σήματα έρχεται με τη μορφή του πονοκεφάλου και η πλειοψηφία των πονοκεφάλων οφείλεται σε αφυδάτωση.

Επιπλέον, το αλάτι Ιμαλαΐων προσφέρει στο σώμα μας ηλεκτρολύτες,  μεταλλικά ιχνοστοιχεία και άλλα ανόργανα συστατικά όπως ασβέστιο, κάλιο, ψευδάργυρο, χαλκό, μαγνήσιο, ιώδιο, σίδηρο, και άλλα. Αυτά τα στοιχεία, ειδικά ο σίδηρος, είναι που δίνουν στο αλάτι το διακεκριμένο του ροζ χρώμα και μας δίνει το πιο πλούσιο αλάτι του κόσμου σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία. Τέλος, το λεμόνι είναι γεμάτο με βιταμίνη C, που ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Το λεμόνι είναι μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών, που μας βοηθούν να καταπολεμάμε τις ελεύθερες ρίζες και περιέχουν αποτοξινωτικές ιδιότητες, που βοηθούν τον καθαρισμό του αίματος από τοξίνες.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες και μοιραστείτε αυτή τη χρήσιμη συμβουλή με τους φίλους σας.

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας