9 Τρόποι για να χάσετε γρήγορα λίπος από τους μηρούς σας!

Τα στενά jeans φωνάζουν το όνομα σας.

Πλήρης αποκάλυψη: Δεν υπάρχει καμία άσκηση ή φαγητό το οποίο βοηθάει συγκεκριμένα στο να χάσετε λίπος από τους μηρούς σας και τα πόδια σας. Η επιτόπια μείωση του λίπους δεν μπορεί να συμβεί, αλλά συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να βοηθήσετε αυτό το μέρος του σώματος σας.

1. ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ

Η καύση θερμίδων είναι βασικό κλειδί στην μείωση του συνολικού λίπους σας, και οι ασκήσεις που αυξάνουν τους παλμούς της καρδιάς όπως είναι η αερόβια άσκηση μπορεί να το κάνει εύκολα να συμβεί. Επιλέξτε τους τύπους ασκήσεων που καίνε τις περισσότερες θερμίδες, όπως είναι η ποδηλασία, το τρέξιμο και το σκοινάκι. Σαν bonus τονίζετε παράλληλα και τα πόδια σας. Κάντε συνεδρίες 60 λεπτών 5 φορές την εβδομάδα για να δείτε διαφορά στο σώμα σας.

2. ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΤΕ ΨΗΛΑ

Με την κλίση, αυτό είναι . Ανεβάστε την κλίση του διαδρόμου, βρείτε μερικούς λόφους για ποδηλασία ή τρέξτε σε αυτούς, ή απλά ανεβείτε με τις σκάλες στο σπίτι σας. Θα δείτε κατευθείαν τους παλμούς της καρδιάς σας να ανεβαίνουν, που σημαίνει ότι ασκείστε πιο σκληρά και καίτε περισσότερες θερμίδες από το να βρισκόσασταν σε ίσιο επίπεδο. Η ανοδική κλίση στοχεύει επίσης τους μηρούς και τους μηριαίους σας ,  τονώνοντας το κάτω μέρος του σώματος σας.

3. ΤΟΝΩΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ

Με όλη αυτή την αερόβια άσκηση που κάνετε αυτόματα αφαιρείτε όλο αυτό το έξτρα λίπος που συγκεντρώνεται στο κάτω μέρος τους σώματος σας, και φανερώνει τους δυνατούς μυς που έχετε στο εσωτερικό. Κάνοντας ασκήσεις που σμιλεύουν  τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μηρούς σας, του μηριαίους σας και τα οπίσθια σας κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο λεπτά.

4. ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΑΣ

Απαραιτήτως μην αμελήσετε το πρώτο γεύμα της ημέρας καθώς ενεργοποποιεί τον μεταβολισμό σας και σας βοηθάει να μειώσετε το συνολικό λίπος σας και να αναδείξετε τα λεπτότερα πόδια σας.
Ξεφορτωθείτε την ζάχαρη και τα γεύματα με εξευγενισμένους υδατάνθρακες, και επιλέξτε έναν συνδυασμό από πρωτεϊνες και σύνθετους υδατάνθρακες γεμάτους ίνες.
Η πρωτεϊνη θα σας δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντέξετε την πρωινή γυμναστική σας. Ως επιπλέον μπόνους θα σας βοηθήσει να χτίσετε τους μυς σας. Οι υδατάνθρακες θα διατηρήσουν αυτή την ενέργεια και θα σας κάνουν να αισθάνεστε πλήρης.

5. ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΣΥΝΧΑ

Το να τρώτε και από λίγο ανά μερικές ώρες θα αποτρέψει την πείνα σας η οποία θα σας κάνει να φάτε περισσότερο από ότι χρειάζεστε, έτσι σιγουρευτείτε να φάτε κάποιο σνακ μεταξύ των γευμάτων σας. Κρατήστε το σνακ σας κάτω από 150 θερμίδες, και επιλέξτε φαγητό υψηλό σε πρωτεϊνες και φυτινές ίνες έτσι ώστε να χορτάσετε και να γεμίσετε ενέργεια.

6. ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ

Δεν μπορείτε να αδυνατήσετε μόνο με την άσκηση. Είναι σημαντικό να κόψετε τις περιττές θερμίδες καθώς και να γνωρίζετε την ημερήσια κατανάλωση τους. Αν και μπορεί να φαίνεται κουραστικό, το να έχετε ένα ημερολόγιο φαγητού κάνει δουλειά. Στην πραγματικότητα, μία μελέτη αποκάλυψε ότι αυτοί που κατέγραφαν τι έτρωγαν 6 μέρες την εβδομάδα έχασαν το διπλάσιο βάρος από αυτούς που απλά σημείωναν τι έτρωγαν μόνο για μία μέρα. Για να χάσετε 0.45 kg την ημέρα θα πρέπει να κάψετε 500 θερμίδες την ημέρα – 250 με την γυμναστική και 250 μέσω δίαιτας είναι ένας καλός ισολογισμός.
Απλά κρατήστε υπόψιν σας να μην πέσετε κάτω από 1200 θερμίδες. Το να τα καταγράφετε όλα θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε πόσο «κοστίζει» κάθε σας μπουκιά.

7. ΠΙΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ

Επιλέξτε το νερό κάθε φορά που θέλετε να πιείτε κάτι, και θα σωθείτε από εκατοντάδες θερμίδες αποφεύγοντας τα αναψυκτικά, τους χυμούς φρούτων, και άλλα ζαχαρούχα αναψυκτικά. Εκτός του ότι έχει μηδέν θερμίδες, το νερό θα σας κρατήσει ενυδατωμένους, γεγονός που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Να έχετε πάντα κοντά σας ένα μπουκάλι νερό, και να πίνετε συχνά, ειδικά πριν από τα γεύματα σας – καθώς γεμίζοντας νερό τον οργανισμό σας πριν το φαγητό βοηθάει στον έλεγχο του βάρους και στον μεταβολισμό σας.

8. ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ

Το να ξεκουράζεστε σωστά είναι αποδεδειγμένο ότι βοηθάει στο χάσιμο λίπους. Η έλλειψη ύπνου μας κάνει να πεινάμε περισσότερο, και μας κάνει να είμαστε πολύ κουρασμένοι για να γυμναστούμε.

9. ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ DNA ΣΑΣ

Αν είστε ευλογημένοι με ένα σώμα σε σχήμα αχλαδιού (όπως η αδερφή, μητέρα, θεία, γιαγιά σας κλπ)
Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να αλλάξει η γυμναστική, η σωστή διατροφή και η ειδική φροντίδα προς τον εαυτό σας. Κάντε ότι μπορείτε, αλλά μην βασανίζεστε ή αγχώνεστε με αυτό. Απολαύστε την ζωή σας και το σώμα που σας έχει δοθεί – μηρούς και όλα!

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας