7 Τρόποι για να μεταμορφώσετε τα αγύμναστα χέρια σας και τα χαλαρά μπράτσα σας ΧΩΡΙΣ να πάτε γυμναστήριο

Αν υπάρχει ένα μέρος του σώματος που σηματοδοτεί ότι κάποιος είναι δυνατός και υγιής, είναι τα μπράτσα. Όλοι θα ζηλεύαμε κάποιον με εντυπωσιακούς δικέφαλους και τρικέφαλους και εντυπωσιαζόμαστε από αυτόν.

Από την άλλη πλευρά, τα μπράτσα είναι από τα πρώτα πράγματα επάνω μας που χαλαρώνουν όσο μεγαλώνουμε. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρόποι για την καταπολέμησή αυτού του θέματος. Υπάρχουν ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να τρέξετε στο γυμναστήριο.

1. Απλά βαράκια

Αυτή η άσκηση δεν απαιτεί εξοπλισμό – μόνο τα έπιπλα στο σπίτι σας! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε σε ένα χαμηλό πάγκο ή καρέκλα και να στηρίξετε τα χέρια σας στην άκρη εκατέρωθεν σας. Γλιστρήστε από τον πάγκο ή την καρέκλα, έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος του βάρους σας να υποστηρίζεται από τα χέρια σας. Στη συνέχεια, σηκώστε και κατεβάστε το σώμα σας, σταματώντας όταν τα χέρια σας φτάνουν σε γωνία 90 μοίρες και μετά σηκωθείτε όρθιοι, μέχρι τα χέρια να έρθουν ευθεία, χωρίς όμως να κλείνετε τους αγκώνες σας.

Αυτή η άσκηση βοηθά τους δικέφαλους και είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για να απαλλαγείτε από το λίπος και το κρεμασμένο δέρμα.

3. Σκιάχτρο

Ακόμη μια άσκηση με βάρη! Για αυτή, κρατήστε ένα βαράκι σε κάθε χέρι και σηκώστε αργά τα χέρια σας από την πλευρά του σώματός σας μέχρι να έρθουν παράλληλα με το πάτωμα. Στη συνέχεια λυγίστε τους αγκώνες σας, έτσι ώστε να πάρετε μια θέση «σκιάχτρου». Χαμηλώστε τα χέρια σας προς τα εμπρός έως ότου τα χέρια σας έρθουν παράλληλα με το πάτωμα και στη συνέχεια σιγά-σιγά σηκώστε τα μέχρι να έρθουν κάθετα.

Κάνετε όσες επαναλήψεις μπορείτε σε 30 δευτερόλεπτα. Για μια επιπλέον πρόκληση, κάντε ισορροπία στο ένα πόδι για 15 δευτερόλεπτα και δείτε πόσες μπορείτε να κάνετε!

4. Σανίδα

Η σανίδα είναι εξαιρετική και για τα μπράτσα σας. Για να κάνετε σανίδα, χαμηλώστε τους αγκώνες σας στο πάτωμα και τεντώστε τα πόδια σας πίσω, κρατώντας την πλάτη σας όσο πιο ευθεία γίνεται. Κρατήστε τη στάση για όσο χρονικό διάστημα μπορείτε. Είναι απλό, αλλά όχι εύκολο – αλλά κάνει πολύ καλό!

5. Push-up με χοροπήδημα

Σταθείτε με τα χέρια σας οκλαδόν και φέρτε τα πόδια σας πίσω. Κάντε ένα push-up στο πάτωμα και στη συνέχεια φέρτε τα πόδια σας όπως στην αρχή και κάντε ένα χοροπήδημα.

6. Push-up σε πλάγια σανίδα

Ξεκινήστε έχοντας πάρει τη θέση σανίδας, στη συνέχεια κάντε μια ώθηση προς τα πάνω. Ισιώστε τα χέρια σας, σηκώστε το ένα χέρι προς τα πάνω και σχηματίστε με το σώμα σας το σχήμα Τ. Περιστρέψτε το πίσω, κάντε μια άλλη μια ώθηση και επαναλάβετε από την άλλη πλευρά.

7. Ξαπλωμένοι με βαράκια

Ξαπλώστε με την πλάτη σας, ισιώστε τα χέρια σας μπροστά σας, κρατώντας βαράκια. Στη συνέχεια, ανοίξτε τα χέρια σας και σιγά-σιγά χαμηλώστε κάθε ένα προς τα κάτω, έτσι ώστε το σώμα σας σχηματίσει ένα T στο πάτωμα. Επαναλάβετε όσες φορές μπορείτε σε 30 δευτερόλεπτα, για μια γρήγορη αλλά αποτελεσματική προπόνηση!

Credit: TipHero

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας