10 Σημάδια-Καμπανάκια που δείχνουν ότι το Σώμα σας είναι Γεμάτο Παράσιτα. Δείτε ΠΩΣ θα απαλλαγείτε από αυτά!

3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι, υποφέρουν από κάποιου είδους παρασιτική μόλυνση. Παράσιτο, ονομάζεται ένας οργανισμός που ζει και τρέφεται από άλλους οργανισμούς.

Χρησιμοποιεί τα θρεπτικά συστατικά του σώματος και ως εκ τούτου προκαλεί ζημιά σε ολόκληρο τον οργανισμό. Τα παράσιτα μπορούν να βρεθούν σε διάφορες μορφές και έχουν τη δυνατότητα να ευδοκιμούν σε όλα τα όργανα του σώματος, συνήθως μέσα στα ανθρώπινα έντερα. Μερικά από αυτά, τρέφονται με τα ερυθρά αιμοσφαίρια προκαλώντας αναιμία, ενώ άλλα τρώνε το φαγητό σας και σας κάνουν να πεινάτε όλη την ώρα.

10 συμπτώματα που μαρτυρούν ότι έχετε παράσιτα στο σώμα σας:

1. Δερματικά προβλήματα, όπως έκζεμα, εξανθήματα, κνίδωση, πληγές, τραύματα και ξηρό δέρμα

2. Προβλήματα διάθεσης και άγχους, όπως νευρικότητα, άγχος, ανησυχία, απώλεια μνήμης, κατάθλιψη και εναλλαγές διάθεσης

3. Κόπωση, απάθεια και εξάντληση

4. Διάρροια (Τα παράσιτα επιτίθενται στο έντερο, οδηγώντας σε κοιλιακά προβλήματα τα οποία εκδηλώνονται ως επί το πλείστον με διάρροια)

5. Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (είναι ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα των παρασίτων στον οργανισμό, που οδηγεί σε φλεγμονή)

6.Αναπαραγωγικά προβλήματα, προβλήματα εμμήνου ρύσεως, προβλήματα προστάτη, κατακράτηση υγρών, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, κύστες και ινομυώματα

7. Αναιμία

8. Προβλήματα μυών και αρθρώσεων, όπως μυϊκές κράμπες, πόνος στους μύες, πόνος στις αρθρώσεις, αρθριτικούς πόνους, μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια και πόνος στον ομφαλό

9. Διαταραχές του ύπνου, αϋπνία, νυχτερινή ενούρηση και τρίξιμο των δοντιών κατά τη διάρκεια του ύπνου

10. Προβλήματα με το βάρος και την όρεξη, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας όρεξης ή αυξημένης όρεξης, αδυναμία απώλειας ή αύξησης βάρους και μακροχρόνια παχυσαρκία

Το τεστ κοπράνων, είναι ο απλούστερος τρόπος για να δείτε εάν έχετε παράσιτα στο σώμα σας ή όχι. Συμβουλευτείτε έναν ιατρό και κάνετε το τεστ για να μάθετε τον τύπο της παρασιτικής λοίμωξης.

Από τη στιγμή που τα παράσιτα αγαπούν τη ζάχαρη και τα προϊόντα που προέρχονται από σάκχαρα, πρέπει να βγάλετε τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα από τη διατροφή σας, προκειμένου να λιμοκτονήσουν.

Από την άλλη πλευρά, να καταναλώνετε τρόφιμα και βότανα τα οποία δημιουργούν ένα εχθρικό περιβάλλον για τα παράσιτα. Τέτοια είναι το τζίντζερ, η αλόη, η ρίζα γεντιανής, τα βατόμουρα, ο ανανάς, οι σπόροι ροδιού, η παπάγια, το έλαιο καρύδας, και το ακατέργαστο λάχανο. Επιπλέον, να συμπεριλαμβάνετε περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σας, καθώς αυτές βοηθούν στην εξάλειψη των παρασίτων από το σώμα, ειδικά τα σκουλήκια.

Credit: Besthealthyguide

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας