Τα Κύτταρά μας, μας Ακούνε! Δείτε ΠΩΣ μπορούμε να βελτιώσουμε την Υγεία μας αν Μιλάμε στο Σώμα μας!

Κάθε μέρος του σώματός σας έχει τη δική του συνείδηση ​​ή τη δική του ψυχή.” Αυτές οι λέξεις από αυτόχθονες γυναίκες θεραπευτές, ήταν η αιτία για πολλούς να ξεκίνησουν το ταξίδι τους για να ανακαλύψουν την εξαιρετική ικανότητα επούλωσης του ανθρώπινου σώματος.

Όπως αναφέρει η Therese Wade, MSc: “Όταν καθοδηγώ τους πελάτες μου, τους εξηγώ ότι η τακτική εξάσκηση του διαλογισμού είναι απαραίτητη για να εκπαιδεύσουν τον εγκέφαλό τους να εισέρχεται στα άλφα και θήτα κύματα“. Έχει επίσης διαπιστωθεί ότι υπάρχουν τρία βασικά βήματα για να επιτύχετε τη συνεργασία του σώματός σας:

  • Προσεγγίστε το σώμα σας με γνήσια συμπόνια και κατανόηση ότι αποτελείται από συνειδητά κύτταρα που βιώνουν συναισθήματα.
  • Οικοδομείστε εμπιστοσύνη με την ενεργή συμμετοχή του σώματός σας σε θετικές – ψυχικά – συνομιλίες σχετικά με την επιθυμία σας να συνεργαστείτε για να ξεπεράσετε μία ασθένεια.
  • Επιτρέψτε αλλαγές στη συνομιλία, χρησιμοποιώντας διαφορετικές σκέψεις και λέξεις που προκαλούν αυθόρμητα αυξημένα συναισθήματα.

Τέλος, τόσο τα ευρήματα της Wade όσο και η έρευνα του Cleve Backster, την οποία μπορείτε να διαβάσετε στο βιβλίο του “Primary Perception: Biocommunication with Plants, Living Foods, and Human Cells“, συγκλίνουν στην ανατολική έννοια της Ολότητας – την άποψη ότι όλα στη φύση είναι αλληλοεξαρτώμενα.

Οι αρχαίοι πολιτισμοί κατανοούσαν αυτή τη διασύνδεση ως ένα ζωντανό καθολική ενεργειακό πεδίο που συντηρεί τη ζωή, ενώ καθοδηγεί την εξέλιξη της συνείδησης σε όλο το σύμπαν.

Credits: Wake Up World

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας