Ποιες είναι οι τροφές που μας τρώνε την ενέργεια

Πολλές φορές έχει τύχει να βρίσκεστε στη δουλειά και το χασμουρητό να μην σταματά. Εκτός από τον φόρτο εργασίας, ο οποίος ευθύνεται για την έλλειψη ενέργειας, ίσως να έχετε καταναλώσει υδατάνθρακες.

Ένα πρωινό που βασίζεται σε λάθος τροφές ή κατανάλωση λάθος τροφών το προηγούμενο βράδυ, είναι μερικοί παράγοντες που τρώνε την ενέργεια σας και σας κάνουν ερείπιο την επόμενη ημέρα.

Μπορεί ένα ποτήρι κρασί πριν τον ύπνο να μοιάζει χαλαρωτικό για πολλούς, ωστόσο, είναι ικανό να σας καταστρέψει τον ύπνο και να σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι το επόμενο πρωινό.

Bagels. Eίναι ένα είδος ψωμιού που περιέχει σε μεγάλη ποσότητα υδατάνθρακες και αποτελεί μια από τις χειρότερες τροφές του πρωινού γεύματος σας. Εκτός αν δεν θέλετε να έχετε μια παραγωγική ημέρα…

Καφές. Η καφεΐνη μπορεί πραγματικά να σας μειώσει την ενέργεια. Μόλιε η δράση της καφεΐνης εξασθενήσει, τότε θα επιστρέψετε σε εκείνο το σημείο που βρισκόσασταν πριν την καταναλώσετε.

Τα δημητριακά θεωρούνται από τα πιο υγιεινά γεύματα -κυρίως για το πρωί- αλλά ειδικά εκείνα που περιέχουν αρκετή ζάχαρη μπορούν πολύ εύκολα να σας στείλουν πίσω στο κρεβάτι σας.

Αν είστε από τους τύπους που καταναλώνουν πολλά φρούτα-σνακς κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποφύγετε τα κεράσια (ή τον χυμό από το φρούτο). Σύντομα θα… «κρασάρετε».

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας