Πείτε αντίο στον Πόνο ή το Πιάσιμο του Αυχένα με ΑΥΤΟ το Πανέξυπνο Κόλπο. Άμεση Ανακούφιση!

Ο πόνος είναι μέρος της ζωής όλων μας, είναι ο τρόπος που τα σώματά μας μας δείχνουν ότι κάτι δε πάει καλά. Οι πόνοι και η δυσκαμψία είναι αναπόφευκτοι και ενώ τις περισσότερες φορές δεν είναι πάρα πολύ σοβαροί, υπάρχουν ορισμένα είδη πόνου που μπορεί να σπείρουν τον όλεθρο τόσο την κινητικότητα όσο και στη λογική μας!

Ο πόνος στον αυχένα είναι ένα τέτοιο είδος πόνου. Όχι μόνο είναι πολύ κοινός, άλλα είναι επίσης σε άνοδο. Πολλοί άνθρωποι αναπτύσσουν έντονο πόνο στον αυχένα τη διάρκεια της νύχτας αν κοιμούνται σε περίεργη θέση. Εάν το έχετε βιώσει, θα ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε. Δεν μπορείτε να γυρίσετε το λαιμό σας στο πλάι και γυρνάτε όλο το πάνω μέρος του σώματος σας. Αυτή η κατάσταση, σας δυσκολεύει παντού.

Ένα άλλο λόγος που συμβάλει στον πόνο του αυχένα είναι η χρήση της τεχνολογίας. Η συνεχόμενη χρήση των κινητών τηλεφώνων και των υπολογιστών στην εργασία και στο σπίτι, μας κάνει να κοιτάζουμε χαμηλά και έτσι δημιουργείτε το πρόβλημα. Κατά μέσο όρο, ένα άτομο ξοδεύει περίπου 2-4 ώρες την ημέρα κοιτάζοντας προς τα κάτω στις προσωπικές του συσκευές.

Παραδόξως, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ανακουφίσετε τον πόνο στον αυχένα σας. Στο συνοδευτικό βίντεο, ο Δρ Mandell μας δείχνει ακριβώς πώς να τεντώνουμε και να κάνουμε μασάζ στο λαιμό. Η τεχνική που χρησιμοποιεί ονομάζεται «cross μασάζ». Στο βίντεο, ο ίδιος εξηγεί τι πρέπει να κάνουμε. Είναι εξαιρετικά εύκολο και κατατοπιστικό, ώστε αν ποτέ βρεθείτε να πάσχετε από δυσκαμψία του αυχένα, το τέχνασμα των 90 δευτερολέπτων που παρουσιάζεται εδώ, θα σας βοηθήσει και θα σας φέρει άμεση ανακούφιση.

Για όποιους διαβάζουν ή χρησιμοποιούν πολύ το τηλέφωνο και το φορητό υπολογιστή τους, υπάρχουν κάποια επιπλέον πράγματα που μπορούν να ενσωματώσουν στην καθημερινή τους ρουτίνα. Κατ ‘αρχάς, είναι πάντα σημαντικό να κάθεστε σε ευθεία. Αυτό σημαίνει να σταματήσετε να κοιτάζετε προς τα κάτω στο τηλέφωνο και τις άλλες συσκευές! Αντ ‘αυτού, κρατήστε το τηλέφωνό σας ψηλότερα, έτσι ώστε να είναι ακριβώς μπροστά από το πρόσωπό σας και στο ύψος των ματιών σας. Αυτό το κόλπο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την καταπόνηση του αυχένα και όλα τα θέματα που τον συνοδεύουν.

Credit: Sun-gazing

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας