Κάνει Μπάνιο και Προσθέτει 2 Φλιτζάνια Μηλόξιδο. Μετά από 30 Λεπτά, αυτό που θα συμβεί στο Δέρμα της είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ..!

Εκατομμύρια άτομα υποφέρουν από κάποιο δερματικό πρόβλημα, που εμφανίζεται με τη μορφή εξανθήματος ή εκζέματος. Πολλά δερματικά προβλήματα είναι το αποτέλεσμα επίμονων δερματικών μολύνσεων, που θα μπορούσαν εύκολα να είχαν αποφευχθεί. 

Σε μερικές περιπτώσεις, οι ασθενείς ξύνονται τόσο πολύ που αιμορραγούν, και αποκτούν μέχρι και ουλές.

Αλλά υπάρχει ένα φυσικό γιατροσόφι, που μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα ή ακόμα και να εξαφανίσει: το μηλόξιδο ανακουφίζει από το αίσθημα φαγουρίσματος και οποιαδήποτε πιθανή φλεγμονή.

Πως λοιπόν δρα; 

Ανεξαρτήτως από το είδους του δερματικού ερεθισμού, τα συμπτώματα συχνά είναι παρόμοια: ξηρό δέρμα, συσσώρευση, νεκρού δέρματος, κοκκινίλα και υπερβολικός κνησμός.

Σε ιδιαίτερα σοβαρές καταστάσεις, μπορεί να αναπτυχθεί πύον και να υπάρχει ανοιχτή πληγή. Όταν προκαλείται υπερβολικό ξύσιμο, μπορεί να εμφανιστεί αιμορραγία. Αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς μπορεί να συμβεί μόλυνση.

Το μηλόξιδο έχει ισχυρές αντιμικροβιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες. Το μηλόξιδο προστατεύει τις προβληματικές περιοχές του δέρματος και  αποτρέπει το πρόβλημα να επιδεινωθεί. Την ίδια στιγμή, το μηλόξιδο έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες  και ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από τον κνησμό.

Το μηλόξιδο βοηθάει και την αποτοξίνωση του οργανισμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προληπτική θεραπεία για να χαλαρώσετε λιγάκι.

Να πως θα το χρησιμοποιήσετε: 

Πριν ξεκινήσετε: Αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο με το μηλόξιδο, τότε θα χρειαστεί να το αραιώσετε εκ των προτέρων. Πρώτα, αναμείξτε με νερό σε ίσα μέρη. Αν είναι έντονο και κατά αυτόν τον τρόπο, δοκιμάστε 4 μέρη νερό και ένα μέρος μηλόξιδο.

Τώρα εφαρμόστε το μείγμα στην προβληματική περιοχή, είτε με βαμβάκι, είτε με σπρέι.

Επαναλάβετε τη θεραπεία δύο φορές ημερησίως, και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Μια άλλη μέθοδος είναι να προσθέσετε περίπου 2 φλιτζάνια μηλόξιδο σε μπανιέρα που θα έχετε γεμίσει με ζεστό νερό, και να παραμείνετε για 30 λεπτά. Δοκιμάστε αυτή τη μέθοδο τρεις φορές την εβδομάδα.

Όταν δοκιμάσετε το μηλόξιδο, θα δείτε σύντομα ορατή βελτίωση. Αν όμως το δερματικό πρόβλημα επιμείνει, τότε πρέπει να επισκεφτείτε ένα δερματολόγο.

Credit: hefty.co

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας