Κι όμως είναι Αλήθεια! Δείτε ΠΩΣ θα αποκτήσετε το Τέλειο Σώμα για την Παραλία μέσα σε ΜΟΛΙΣ 15 Λεπτά!

Woman measuring waist, mid section

Εάν νομίζετε πως το καλοκαίρι τελείωσε και δεν προλαβαίνετε να κάνετε κάτι για το σώμα σας, σκεφτείτε ξανά. Οι ειδικοί μοιράστηκαν μαζί μας αυτούς τους απλούς και γρήγορους τρόπους για να πετύχετε ένα επίπεδο στομάχι, οι οποίοι χρειάζονται μόλις 15 λεπτά.

Από την κατανάλωση τσαγιού από μάραθο μέχρι ασκήσεις εκγύμνασης, σας εγγυόμαστε πως θα κάνετε τους κοιλιακούς πιο δυνατούς από ποτέ, σε μηδέν χρόνο!

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να καταπολεμήσετε το φούσκωμα, είναι παίρνοντας ταμπλέτες κάρβουνου. Οι ειδικοί λένε πως το κάρβουνο έχει πολύ μεγάλες απορροφητικές ιδιότητες και μπορεί να απορροφήσει τοξίνες και βακτήρια από το πεπτικό σας σύστημα που προκαλούν το φούσκωμα.

Επίσης, το μηλόξυδο βοηθάει στο να απαλλαγεί το σώμα από τις τοξίνες, όπως και καταπολεμάει το αίσθημα της πείνας.

Δημιουργήστε ένα τονωτικό ρόφημα, βάζοντας 1 κ.σ κουρκουμά σε ζεστό νερό και λίγο μέλι. Μπορείτε επίσης να πιείτε το χυμό μισού λεμονιού και να το πιείτε με ζεστό νερό πριν το πρωινό για να απομακρυνθούν οι τοξίνες από το σώμα πιο εύκολα.

Τελειοποιήστε την στάση σας

Μία από τις πιο σημαντικές και εύκολες συμβουλές για την τόνωση της κοιλιάς είναι το να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας. Τραβήξτε την κοιλιά σας κοντά στην σπονδυλική, τους ώμους πίσω και το στήθoς μπροστά. Θα νιώσετε πιο αδύνατοι, ψηλότερη και θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη αυτοπεποίθηση.

Φτιάξτε ένα τονωτικό γεύμα

Το πρωινό είναι πολύ σημαντικό, θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σας και θα καίτε έτσι πιο εύκολο το λίπος. Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τη μέρα σας με καλές πρωτεΐνες και το ταπεινό αβγό είναι από τις καλύτερες λύσεις. Και μην ξεχνάτε: το λίπος είναι ο εχθρός σας, αλλά τα καλά λίπη είναι ο καλύτερός σας φίλος.

Βοηθάνε τη ρύθμιση της ινσουλίνης, η οποία ρυθμίζει τον μεταβολισμό σας και έτσι καίτε θα μειώσετε την περιφέρειά σας.

Επίσης, τα φύκια είναι πλούσια σε Ιώδιο, που ρυθμίζει τον θυρεοειδή σας και βελτιώνει τον μεταβολισμό σας. Τα σπαράγγια είναι ένα από τα πιο θρεπτικά λαχανικά στον πλανήτη και βοηθάει στην αποβολή των περιττών υγρών.

Ο σολομός είναι πλούσιος σε ω-3 λιπαρά και βοηθάει στο να κάψετε το λίπος και να καταπολεμήσετε το φούσκωμα. Άλλη μία καλή τεχνική είναι το μάσημα. Εάν μασάτε καλά την τροφή σας, θα νιώθετε λιγότερο φουσκωμένοι και πεινασμένοι.

Πιείτε μία κούπα τσάι

Το πράσινο τσάι έχει πολλά αντιοξειδωτικά και φυσική καφεΐνη, η οποία βοηθάει τον μεταβολισμό και καίτε έτσι περισσότερο λίπος. Ειδικά το τσάι από Matcha, είναι πάρα πολύ αποτελεσματικό ενάντια στο φούσκωμα και τα προβλήματα με το πεπτικό σύστημα.

Το νερό καρύδας είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή. Το αλάτι προκαλεί κατακράτηση υγρών, την οποία μπορείτε να καταπολεμήσετε πίνοντας το νερό καρύδας, που έχει μεγάλη συγκέντρωση σε κάλιο.

Αποφύγετε αυτές τις τροφές

Οι τροφές που προκαλούν αέρια έχουν πολλές ίνες, όπως κρεμμύδια, σκόρδα, πράσα, αρακάς, φασόλια, φακές, λάχανο, κουνουπίδι και λαχανάκια Βρυξελλών. Άλλες τροφές που προκαλούν φούσκωμα είναι αυτές που έχουν πολλά λιπαρά όπως πατατάκια, τυρί και διάφορες σάλτσες.

Δοκιμάστε το pilates

Ο λόγος που το pilates είναι πολύ καλό για το σώμα και την κοιλιά είναι επειδή ένα από τα βασικά, εκτός από την ευθυγράμμιση και την αναπνοή, είναι το κεντράρισμα. Αυτό σημαίνει να ελέγχεις όλες σου τις κινήσεις από το κέντρο. Μαθαίνεις να χρησιμοποιείς όλους τους μυς που στηρίζουν την σπονδυλική στήλη και τον κορμό.

Μέσα σε 15 λεπτά μπορούμε να αποκτήσουμε τέλειο στομάχι.

Αρχική στάση: Ξαπλώστε σε ένα στρώμα με τα γόνατα λυγισμένα. Σιγουρευτείτε πως η λεκάνη σας είναι ευθεία και η σπονδυλική σας έχει τις φυσικές της καμπύλες. Κρατήστε ελαφρά το κεφάλι σας με τα χέρια σας. Πάρτε μία βαθιά ανάσα και καθώς εκπνέετε, τραβήξτε τους μυς της λεκάνης προς τα μπροστά και μέσα σαν ένα εσωτερικό φερμουάρ. (αυτό ενώνει τους μυς του κορμού)

Εισπνεύσετε ξανά και καθώς εκπνέετε σηκώστε τον κορμό σας ενώ κρατάτε σταθερή τη λεκάνη σας. Στην επόμενη αναπνοή κρατήστε την στάση σας και καθώς εκπνέετε τραβήξτε πάνω το ένα γόνατο, χωρίς να κουνηθεί η λεκάνη. Εισπνεύσετε πάλι καθώς επιστρέφετε το πόδι στη θέση του και επαναλάβετε για το άλλο πόδι, πριν εκπνεύστε επιστρέφοντας στην αρχική θέση.

Ξεκινήστε με μία Ρώσικη συστροφή 

Καθίστε πάνω σε μία μπάλα γυμναστικής με τα πόδια στο πάτωμα και τα γόνατα σε γωνία 90 μοιρών. Κρατήστε βαράκια και στα δύο σας χέρια ακριβώς πάνω από το στήθoς σας. Γύρτε το βάρος σας προς την μια πλευρά, επιστρέψτε στο κέντρο και επαναλάβετε για την άλλη πλευρά.

Μετά, καθίστε πλαγίως στην μπάλα και ανοίξτε τα πόδια σας για ισορροπία, έχοντας τα δάχτυλα στα αυτιά σας και τους αγκώνες ανοιχτούς. Γυρίστε αργά προς την μία πλευρά επικεντρώνοντας στους πλάγιους κοιλιακούς για να γίνει η κίνηση. Επαναλάβετε για την άλλη πλευρά.

Στη συνέχεια, καθίστε ανάσκελα σε ένα στρώμα και κρατήστε τη μπάλα ανάμεσα στα πόδια σας, με τα γόνατα λυγισμένα. Κρατήστε τον λαιμό και τους ώμους χαλαρούς ενώ τραβάτε τα γόνατα κοντά στο στήθoς, φέρνοντας την μπάλα κοντά σας.

Για την τελική κίνηση κρατήστε μία ιατρική μπάλα κάτω από τον δεξί σας γοφό, με τα πόδια ανοιχτά και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Κρατήστε τα χέρια σας ευθεία και σηκώστε τα προς τα πάνω, στρίβοντας τα ισχία σας, ώστε το βάρος να καταλήξει πάνω από τον αριστερό σας ώμο. Τώρα, αφήστε την μπάλα στο αριστερό σας μηρό και επαναλάβετε με το άλλο χέρι, σηκώνοντας το βάρος μέχρι να φτάσει πάνω από τον δεξί σας ώμο

Καθώς στρίβει ο γοφός σας, σηκώστε το πίσω πόδι κατά τη φορά της κίνησης για να αποφύγετε τραυματισμούς στα γόνατα.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας