Πείτε αντίο στο λίπος της κοιλιάς με νερό μελιτζάνας

Το λίπος της κοιλιάς είναι δύσκολη περίπτωση, αφού χρειάζεται πολλή προσπάθεια και αλλαγή της καθημερινότητας.

Αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι η άσκηση και η σωστή διατροφή, πρέπει να σας αποκαλύψουμε πως το νερό μελιτζάνας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει.

Οι μελιτζάνες τυχαίνει να περιέχουν πάρα πολλά θρεπτικά συστατικά ενώ συγχρόνως έχουν πολύ λίγες θερμίδες. Είναι επίσης εξαιρετικό διουρητικό, καταπολεμά την κατακράτηση υγρών, και μας χορταίνει με μικρή ποσότητα. Το νερό της μελιτζάνας έχει πολύ ισχυρή αποτοξινωτική δράση, δεν περιέχει καθόλου λιπαρά και έχει ελάχιστες θερμίδες. Επιπλέον, μας παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή.

Πώς φτιάχνω νερό μελιτζάνας;

Μπορείτε να το ετοιμάσετε απλούστατα και πανεύκολα. Πάρτε μια μελιτζάνα μεσαίου μεγέθους, ξεφλουδίστε την και κόψτε την σε κύβους.

Βρείτε ένα βάζο με σκούρο γυαλί και ρίξτε μέσα μισό λίτρο νερό. Έπειτα προσθέστε τους κύβους της μελιτζάνας που μόλις κόψατε. Αφήστε το να κάτσει μια νύχτα, και την επομένη θα είναι έτοιμο, αφού θα έχει αρκετό χρόνο να απορροφήσει τα συστατικά της μελιτζάνας.

Πιείτε το φρέσκο, προσθέτοντας λίγο στυμμένο λεμόνι. Θα έχει καλύτερη γεύση ενώ το λεμόνι θα σας δώσει και άλλα αντιοξειδωτικά. Να θυμάστε να το πίνετε πριν από τα κυρίως γεύματα και καθόλη την εβδομάδα. Αν ακολουθείτε την διατροφή αυτή μία φορά τον μήνα, θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματά της.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Πιείτε νερό μελιτζάνας επτά συνεχόμενες ημέρες. Σας συστήνουμε να ακολουθήσετε αυτή την δίαιτα τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, επειδή δεν καταπολεμά μόνο τα παχάκια της κοιλιάς αλλά και αποτελεί εξαιρετική μέθοδο αποτοξίνωσης.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, φροντίστε η διατροφή σας να βασίζετε σε σαλάτες και φυσικούς χυμούς και μειώστε όσο το δυνατόν περισσότερο τα λιπαρά από προπαρασκευασμένες και επεξεργασμένες τροφές και επεξεργασμένα άμυλα.

Πίνετε μισό λίτρο νερό μελιτζάνας την ημέρα. Ένα ποτήρι πριν από κάθε ένα από τα δύο κυρίως γεύματα της ημέρας.

Κατά μέσο όρο, θα καταφέρετε να χάσετε δύο κιλά σε εκείνη την εβδομάδα. Να έχετε όμως υπόψη σας πως ο μεταβολισμός κάθε οργανισμού είναι διαφορετικός, και η απώλεια βάρους μπορεί να είναι διαφορετική για τον καθένα.

meygeia

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα